به گزارش خبرنگار مهر، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی استاندار سمنان عصر امروز در جمع خبرنگاران گفت: وزارت نیرو با 25 مصوبه بیشترین مصوبات سفر ریاست جمعوری در استان سمنان را به خود اختصاص داده و کمترین مورد مصوبات مربوط به امور اقتصاد و دارایی است.
محسن جاویدان جهش اعتبارات عمرانی استان، سفرهای مقام معظم رهبری و هیئت دولت را فرصت طلایی عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا بتوانیم فراتر از سند توسعه استان گام برداریم.
وی استان سمنان بعد از سفر مقام معظم رهبری شاهد حضور هیئت دولت بودیم که نظیر چنین سفرهای زود هنگام در کشور نبوده است.
به گفته وی، اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان در بخش تسهیلات ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه، پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات طرح های زودبازده اشتغالزا و ۳۵۰میلیون دلار تسهیلات ارزی معادل سه هزار و ۲۲۰میلیارد ریال است.
جاویدان به مصوبات سفر هیئت دولت در استان اشاره کرد و افزود: 14 مصوبه هیئت دولت جنبه استراتژیک و راهبردی برای توسعه استان دارد.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی استاندار سمنان احداث پالایشگاه و پتروشیمی و پایانه صادرات استان، احداث نمایشگاه بین المللی در استان و تشکیل شورای هماهنگی توسعه مناطق کویری به مرکزیت استان سمنان را از طرح های استراتژیک و راهبردی استان عنوان کرد.
به گفته وی، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، معافیت مالیاتی دامغان و ارتقای گمرک استان سمنان از دیگر طرح هایی است که در توسعه استان سمنان در آینده نقش بسزایی دارد.
محسن جاویدان بهداشتی نمودن نانوایی ها، احداث سیلو و پرداخت به صندوق های اعتباری و طرح های درآمد زایی به شهرداریها را از دیگر مصوبات هیئت دولت عنوان کرد.
نظر شما