پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۰۹

فرمانده نیروی انتظامی:

آذربایجان غربی جزو ۵ استان امن کشور است

آذربایجان غربی جزو ۵ استان امن کشور است

ارومیه - فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: هیچ گونه مشکلی در مرزهای طولانی آذربایجان غربی در حوزه امنیتی وجود ندارد و جزو ۵ استان امن کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ حسین اشتری صبح چهارشنبه در بازدید از مرزهای آذربایجان غربی با اشاره به هم مرزی نزدیک هزار کیلومتری آذربایجان غربی با سه کشور خارجی و اشراف اطلاعاتی و عملیاتی مرزبانی بر مرزها اظهار کرد: آذربایجان غربی با داشتن بیش از هزار کیلومتر مرز مشترک با سه کشور جزو ۵ استان امن کشور است.

وی ادامه داد: با توجه به این امنیت، استفاده از ظرفیت‌های مرزی برای توسعه اقتصادی مرزنشینان و تجارت قانونی، بیشتر مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است.

اشتری اضافه کرد: روحیه ولایی و انقلابی مرزبانان جمهوری اسلامی ایران یکی از سرمایه‌های عظیم نیروی انتظامی است که ارزش بسیاری برای ما دارد.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: تجهیزات الکترونیکی و مدرن و به روز در مرزهای آذربایجان غربی فعال است و تلاش می‌کنیم که این تجهیزات را در راستای ارتقای امنیت مرز، به‌روزرسانی کنیم.

اشتری بیان کرد: هوشمندسازی پلیس و مرزبانی یکی از اولویت‌های کاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود که با قدرت آن را دنبال می‌کنیم.

سردار اشتری در راستای بررسی وضعیت فعالیت پلیس و همچنین بررسی یگان‌های انتظامی، سفری ۲ روزه به آذربایجان غربی داشته است.

کد خبر 5305394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha