پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ مرداد ۱۳۸۶، ۱۷:۰۵

آموزش و پرورش به دنبال تربیت عبد صالح است

ساری - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: ما در آموزش و پرورش قبل از اینکه دنبال تربیت و پرورش شهروند باشیم به فکر تربیت و پرورش عبد صالح هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هراتی عصر دوشنبه در جمع کارکنان سازمان آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت: آموزش و پرورش مهم ترین دستگاه در بین قوای سه گانه است و کاری مهم تر از تعلیم و تربیت آینده سازان ایران اسلامی در کشور وجود ندارد.

وی با بیان ویژگی های آموزش و پرورش پویا تصریح کرد: باید با شناخت و بر طرف کردن نقاط قوت و ایجاد نوآوری، ابتکار و خلاقیت در جهت ایجاد دگرگونی و تحول در آموزش و پرورش تلاش کرد.

هراتی افزود: مهم ترین مغزهای متفکر و برنامه ریز کشور در آموزش و پرورش تربیت می شود.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور استان ها با اشاره به تحول اساسی در ساختار تشکیلاتی نظام آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: اعتراض به برخی روندهای نامطلوب و ارتقاء استانداردهای جاری دو موضوع اساسی در تحول بنیادی نظام تعلیم و تربیت محسوب می شود.

وی قانون مدار کردن و پیشگیری از آینده سازان ایران اسلامی از آسیب های اجتماعی را از دیگر وظایف مهم آموزش و پرورش خواند و افزود: دانش آموزان در محیط مدرسه آمادگی حضور در عرصه های اجتماعی را فرا می گیرند.

کد خبر 530603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha