مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج افزود: ارتباطات مهمترین فرآیند توسعه و پیشرفت در جامعه است و در متن ارتباطات نیز قشر زحمت کش جامعه یعنی خبرنگاران قرار دارند.
منصور ایمانی، کار در حوزه فرهنگ را دشوار ارزیابی کرد و اظهار داشت: برای ایجاد فرهنگ صحیح در زمینه های مختلف جامعه نیاز به یک حرکت جدی و عزم ملی است.
وی نقش رسانه ها در تنویر افکار عمومی را مهم دانست و خاطرنشان کرد: مطبوعات با توجه به گستردگی و در دسترس بودنشان می توانند پیش قدم در راه سوق افکار عمومی به سمت و سوی توجه به ارزش ها باشند.
ایمانی از صاحبان رسانه ها خواست با توجه به سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی بیش از پیش در راه وحدت و یکپارگی جامعه تلاش نمایند.
وی ساماندهی خانه مطبوعات را از برنامه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ذکر کرد و گفت: با شرکت و همدلی دلسوزان این عرصه و با فعالیت بیشتر خانه مطبوعات در راه حل مشکلات صنفی خبرنگاران تلاش شود.
نظر شما