حجت الاسلام امیر طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سخنان اخیر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی مبنی بر اینکه برگزاری مراسم عزاداری محرم تأثیری در افزایش بیماران کرونایی نداشت، اظهار کرد: این صحبت مرهون زحمات هیأت مذهبی در رعایت پروتکلهای بهداشتی برای پیشگیری از کرونا است و همت بیشتر را میطلبد که در برپایی مراسم اربعین نیز کارنامه موفقی از نظر رعایت موازین بهداشتی در استان رقم بخورد.
وی ادامه داد: پروتکلهای بهداشتی باید در موکبها رعایت شود تا پس از برگزاری مراسم اربعین شاهد کمترین ابتلاء به کرونا باشیم.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به درخواست اداره کل تبلیغات استان مرکزی از ستاد اربعین، گفت: درخواست این اداره از ستاد اربعین استان این است که با رعایت پروتکلهای بهداشتی برای افرادی که نتوانستند در مراسم اربعین شرکت کنند، مسیری را برای پیاده روی اربعین در شهرهای استان در نظر بگیرند.
نظر شما