به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، "فیلیپ ریکر" سخنگوی سفارت آمریکا درعراق درواکنش به نشست روزگذشته کارشناسان امنیتی ایران وآمریکا دربغداد گفت: می توانیم بگوییم که مذاکرات صریح و جدی بود و برمشکلات امنیتی عراق متمرکزشد.
وی درادامه افزود: دوطرف درباره ادامه مذاکرات درزمانی که از طریق کانال دیپلماتیکی مشخص خواهد شد، توافق کردند.
به گزارش العربیه، همزمان با این دیدارنیز "حسن کاظمی قمی" سفیر جمهوری اسلامی ایران درعراق با "رایان کروکر" سفیرآمریکا درعراق در منزل "موفق الربیعی" مشاورامنیت ملی عراق با یکدیگر دیدارکردند.
جمهوری اسلامی ایران برای نشان دادن حسن نیت خود در قبال ملت و دولت عراق و برای یادآوری وظایف اشغالگران به آنها، تا کنون سه دور مذاکره با مقامهای آمریکایی درعراق برگزار کرده است.
دور دوم مذاکرات سفرای ایران و آمریکا در عراق روز سه شنبه 2 مرداد در بغداد برگزار شد؛ دور اول مذاکرات"حسن کاظمی قمی" و "رایان کروکر"، 7 خرداد ماه انجام شد.
دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا درسطح کارشناسان امنیتی روزگذشته درمنطقه الخضراء بغداد انجام شد.
نظر شما