به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد دستورانی معاون سازمان دانش آموزی خراسان رضوی و قائم مقام ستاد عمره دانش آموزی خراسان رضوی ظهر امروز در حاشیه اعزام آخرین گروه حج دانش آموزی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: هدف از عمره دانش آموزی تربیت دینی و اجتماعی دانش آموزان است زیرا این تربیت در زندگی آینده دانش آموزان موثر است.
وی افزود: به جهت بهره مندی افراد بیشتر از این طرح به برگزاری عمره دانش آموزی استمرار و دوام داده شده و هر سال نسبت به سال قبل علاوه بر بالا رفتن کیفیت برگزاری با جمعیت کثیری از دانش آموزان مواجه هستیم .
دستورانی یادآور شد: با توجه به مناسبت های ماه رجب برنامه های فرهنگی برای دانش آموزان عمره گذار در مکه و مدینه با همراهی روحانیون کاروان ها پیش بینی شده است که از جمله این برنامه ها می توان به برگزاری بخشی از کلاس های مناسک، مباحث معرفی حج و کتب و منابع مربوط به آن در مدینه و برگزاری جلسات متعدد، جهت ایجاد برقراری ارتباط بین دانش آموزان و مسئولان کاروان ها در مکه و مدینه اشاره کرد.
قائم مقام ستاد عمره دانش آموزی در مورد نحوه انتخاب مربی و دانش آموزان اذعان داشت: انتخاب مربی ها بر اساس امتیاز بندی، شرکت در دوره های آموزشی و کسب حد نصاب نمره از آزمون پایان دوره و انتخاب دانش آموزان به صورت ثبت نام در مدرسه و قرعه کشی در مقطع مورد نظر انجام شده است.
دستورانی اضافه کرد: اعزام حج دانش آموزی امسال تحت عنوان یادواره سالکان طریق نور و وحدت با حضور 200 دانش آموز پسر در قالب دو کاروان دانش آموزی انجام شد و برای هر کاروان یک مدیر، معاون ، دو روحانی و سه مربی تعیین شده است.
وی یادآور شد: امسال پنجمین دوره پیاپی اعزام به عمره دانش آموزی است که امروز آخرین گروه دانش آموزی از خراسان رضوی جهت عمره اعزام شدند.
نظر شما