به گزارش خبرنگار مهر در اهواز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، رئیس پژوهش و توسعه این شرکت با اعلام تکمیل این پروژه پس از 15 ماه تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیر کبیر و کارشناسان مناطق نفت خیز جنوب اظهار داشت: گزارش فنی نهایی پروژه آماده شده است و در صورت اجرای آن می توان این امید را داشت که حداقل روزانه 15 هزار بشکه نفت به میزان تولیدی این میدان افزوده خواهد شد.
احمد عطایی افزود: این طرح با استفاده از نرم افزار Wellflo از سری نرم افزارهای شرکت EPS شبیه سازی و آنالیز شد و از نرم افزار دارای License جهت انجام هر چه بهتر پروژه به کارگرفته شد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 140 پروژه تحقیقاتی در 9 بخش تخصصی در این شرکت تعریف شده است خاطر نشان کرد: این گروه ها شامل گروه های تخصصی زمین شناسی، مهندسی مخازن، حفاری، مهندسی بهره برداری، فرآورش نفت و گاز، محیط زیست (HSE)، حفاظت صنعتی، بهره وری و منابع انسانی و مهندسی و ساختمان است.
عطایی نهادینه نمودن و گسترش فعالیت های پژوهشی و ایجاد زمینه های رشد و شکوفایی پژوهش در صنعت نفت، جستجو و انتخاب راه حل های کاربردی مناسب برای مسائل و مشکلات مبتلابه و ایجاد زمینه های رشد خلاقیت و نوآوری در صنعت نفت هدایت واحدهای پژوهشی شرکت های تابعه صنعت نفت در جهت تکامل از اهداف پژوهش و توسعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب عنوان کرد.
نظر شما