به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کرامتی ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد بیمه کشاورزی استان، افزود: این میزان خسارت وارده به میزان یک هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان ناشی از خشکسالی مخصوصاً غلات و حبوبات و مابقی در سایر زیر بخشهای کشاورزی اعم از زراعی، باغبانی، دامی، شیلات و امور زیر بنایی بوده است.
وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته، ۷۵ هزار و ۷۷۱ هکتار از اراضی زراعی و ۲۳ هزار و ۸۹۴ هکتار از اراضی باغی دچار خسارت شد، اضافه کرد: در سال جاری بیشترین میزان خسارت خشکسالی مربوط به بخش غلات و حبوبات بود که ۲۵۰ هزار تن میزان تولید کاهش داشت.
کرامتی با تاکید بر انتقال روشها و یافتههای جدید علمی به کشاورزان برای کاهش میزان خسارت وارده به اراضی کشاورزی از طریق برنامههای آموزشی و ترویجی، افزود: همه ساله حوادث غیرمترقبه شامل سیل، تگرگ، خشکسالی، سرمازدگی و سایر موارد خسارات قابل توجهی به بخش کشاورزی وارد میکند که برای کاهش میزان خسارت وارده به کشاورزان بیمه محصولات کشاورزی، مطمئنترین راه برای جبران خسارات حوادث غیر مترقبه است.
وی با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزی نیاز است حمایتهای تحت پوشش خود را به صورت فراگیرتر انجام دهد، افزود: از همه فعالان کشاورزی تقاضا داریم محصولات و تولیدات کشاورزی خود را بیمه کنند تا در صورت خسارت از بیمه و مزایای آن استفاده کنند.
نظر شما