۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۹

امام جمعه گناوه:

زمینه تقویت علم‌آموزی در شهرستان گناوه فراهم شود

زمینه تقویت علم‌آموزی در شهرستان گناوه فراهم شود

گناوه- امام جمعه گناوه گفت: علم و دانش و تعلیم و تربیت که زیربنای توسعه هر کشوری است و اگر بخواهیم کشور مقتدری داشته باشیم باید برای علم آموزی اهمیت ویژه قائل شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح شنبه در آئین بازگشایی مدارس شهرستان با اشاره به ایثارگری علی لندی نوجوان ایذه ای که برای نجات دیگران جان خود را از دست داد اظهار داشت: امروز همزمان با آغاز مدارس یادی از این دانش آموز ایثارگر می‌کنیم که برای نجات جان دیگران فداکاری کرد و این نوجوان این ایثارگری را از شهدا و معلمان شهید و رزمندگان دفاع مقدس آموخت و برای نجات جان دیگران در میان شعله‌های آتش سوخت تا دیگران را نجات دهد.

امام جمعه گناوه با تاکید بر اینکه در دین اسلام تعلیم و تربیت اهمیت زیادی دارد افزود: علم و دانش و تعلیم و تربیت زیربنای توسعه هر کشوری است و اگر بخواهیم کشور مقتدری داشته باشیم باید برای علم آموزی اهمیت ویژه قائل شویم.

زمینه تقویت علم‌آموزی در شهرستان گناوه فراهم شود

وی گفت: امروزه به برکت نظام مقدس اسلامی که حاصل خون شهدا و ایثارگری ملت است دانش آموزان کشورمان در المپیادها و میادین علمی می‌درخشند و دانشمندان جوان کشور ما مایه افتخار کشور هستند.

وی تصریح کرد: هیچ گاه نباید آموزش و پرورش را سیاسی کرد و به تعبیر فرمایش رهبری سیاسی کردن آموزش و پرورش سم است، بلکه در همه عرصه‌ها باید شایسته سالاری و انتخاب مدیران بر اساس به توانمندی و شایستگی باشد اگر مدیری توانیی لازم را دارد باید از وی بهره برد.

زمینه تقویت علم‌آموزی در شهرستان گناوه فراهم شود

امام جمعه گناوه با تاکید بر اینکه ارتباط بین دو نهاد خانواده و مدرسه باید تقویت شود گفت: خانواده پایه و اساس تعلیم و تربیت است و هیچ گاه نباید ارتباط بین خانواده و مدرسه کمرنگ شود بلکه این ارتباط باید همواره مستمر باشد.

زمینه تقویت علم‌آموزی در شهرستان گناوه فراهم شود

مدیر آموزش و پرورش گناوه در این آئین با تبریک آغاز بهار تعلیم و تربیت و گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: پس از برگزاری امتحانات در شهرستان، ستاد پروژه مهر فعالیت‌های خود را آغاز و اقدامات زیادی انجام شد تا امروز شاهد آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس باشیم.

اسکندر احمدی افزود: جلسات متعدد، سازماندهی نیروها، تهیه و توزیع تجهیزات و وسایل بهداشتی در مدارس، ثبت نام دانش آموزان، تهیه کتاب‌های درسی با تلاش شبانه روزی همکاران در آموزش و پرورش انجام شد.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال آموزش و پرورش «استمرار آموزش، ارتقای کیفیت و تضمین سلامت» است گفت: سال تحصیلی جدید در شهرستان گناوه با حضور ۲۰ هزار دانش آموز در ۱۳۰ مدرسه آغاز شد.

رئیس آموزش و پرورش یادآور شد: امروز همگان به خسارات شیوع کرونا بر بخش آموزش و تعلیم و تربیت واقف هستند و در طول دو سال شیوع این ویروس خسارات زیادی به این بخش وارد شده است لذا همه باید تلاش کنند تا به صورت آرام و تدریجی به سمت آموزش حضوری با اولویت حفظ سلامت دانش آموزان، رعایت موازین بهداشتی و تسریع در واکسیناسیون پیش رفت.

وی تصریح کرد: اولویت ما حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان است و تابع مقررات و دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

رئیس آموزش و پرورش گناوه یادآور شد: آموزش و پرورش دارای ظرفیت بسیار زیادی است و باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کرد.

وی گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا الگوی تربیتی آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار داده است که بومی سازی شده و طبق این راهنما عمل خواهیم کرد.

در این آئین که به صورت نمادین در دبیرستان استعدادهای درخشان علامه حلی این شهرستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، زنگ ایثار و مقاومت و بازگشایی مدارس شهرستان گناوه نواخته شد و روایت گری یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس، نمایشی از عملیات و اعزام رزمندگان به جبهه و تجلیل از دانش آموزان برتر کشوری و استانی آموزشگاه علامه حلی باز دیگر بخش‌ها بود.

کد خبر 5312958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha