پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۲۱

جایزه کتاب سال دفاع مقدس به کتاب اولی ها هم می رسد

در یازدهمین دوره از جایزه انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس به بهترین "کتاب اول" و بهترین "قطعه شعر" سروده شده با موضوع دفاع مقدس جوایز ویژه ای اهدا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره، در بخش جنبی این رخداد فرهنگی، از میان شاعران جوانی که برای اولین بار در سال 1385 اقدام به چاپ اثری با موضوع دفاع مقدس کرده اند، مجموعه شعر برتر انتخاب و سراینده آن مورد تقدیر قرار می گیرد.

همچنین در این بخش و از میان تمامی آثار رسیده، بهترین "قطعه شعر" سروده شده با موضوع دفاع مقدس انتخاب می شود و در مراسم پایانی از سراینده آن اثر تجلیل به عمل می آید.

در بخش "شعر" یازدهمین دوره از جایزه انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس، دو گروه داوری آثار رسیده را برعهده دارند، گروه اول "مجموعه های شعرهای انفرادی" را داوری می کنند و گروه دیگر "جنگ ها و اشعار گردآوری شده" از شاعران مختلف را مورد ارزیابی و گزینش قرار خواهند داد.

کد خبر 531581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha