رمضان لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: اعتقاد ما بر این است که جامعه امروز نیازمند تقویت روحیه کارآفرینان است به همین علت تصمیم گرفتیم با تشکیل این ستاد، نسبت به شناخت و باور دانش آموزان در انتخاب شغل، تلاش کنیم .
وی از همکاری معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش منطقه 10 تهران در تشکیل این ستاد خبر داد و افزود: ستاد کارآفرینی شهر تهران، فصل تابستان را به عنوان فصل کار دانش آموزان تلقی می کند، بنابراین از طریق جذب دانش آموزان در این ستاد، علاوه بر گذران اوقات فراغت آنان، شرایطی برای آشنایی بیشتر آنان در مورد مشاغل فراموش شده ، فراهم می شود .
رئیس فرهنگسرای کار در مورد برنامه های این ستاد، گفت: مشاوره شغلی، برگزاری کارگاههای آموزشی، برپایی اردوهای تفریحی و... از مهمترین برنامه های تعریف شده در ستاد کارآفرینی دانش آموزان شهر تهران است.
لطفی با اشاره به جمعیت زیاد منطقه 10 نسبت به سایر مناطق مختلف شهر تهران و دانش آموزانی که اغلب از قشر متوسط و پایین جامعه هستند، اظهار داشت: برخی از دانش آموزان صاحب مهارت هستند بنابراین در صورت ایجاد فضای مناسب، کسب درآمدی برای آنان ایجاد خواهد شد.
نظر شما