پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۳۸

تعدد جراید در فارس نشان دهنده سطح مناسب فرهنگ مردم است

تعدد جراید در فارس نشان دهنده سطح مناسب فرهنگ مردم است

شیراز - خبرگزاری مهر : رئیس سازمان میراث فرهنگی، گرشگری و صنایع دستی استان فارس تعدد جراید در فارس را حاکی از سطح مناسب فرهنگ و آگاهی مردم این استان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا بزرگر پیش از ظهر امروز در نشستی خبری افزود: خبرنگاری در جامعه نقش آگاهی دهنده و تمدن سازی را ایفا می کند و در حال حاضر تمامی این شرایط در شیراز و استان فارس مهیا است.


وی با بیان اینکه این شرایط اتفاقی صورت نگرفته است اظهار داشت: شیراز از زمان های گذشته به دارالعلم معروف بوده و امروز نیز این روند را به خوبی حفظ کرده است.


رئیس سازمان میراث فرهنگی، گرشگری و صنایع دستی استان فارس خاطر نشان کرد: خبرنگار حوزه میراث فرهنگی باید نسبت به مسائل میراثی و فرهنگی جامعه خود حساس بوده و امور را به خوبی رصد کند که البته این امر را تا کنون در استان شاهد بوده ایم.


بزرگر تاکید کرد: تا کنون سازمان میراث فرهنگی فارس از همکاری های مناسب خبرنگاران و بهره های زیادی برده است و امیبدواریم که در آینده نیز این سطح تعامل همچنان حفظ شود.

کد خبر 531673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha