به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی ماه مهر اعلام کرد در این کارگاه گروهی قرار است هنرمندان از ساعت 10 تا 17 در فضای باز نگارخانه ماه مهر در جمع علاقمندان به خلق آثار مجسمه و نقاشی بپردازند.
این کارگاه با حضور فریما تابعی، سارا جعفری، شراره زندیان، شهناز زهتاب، یاسمین سینایی، رزیتا شرف جهان، آریا شکوهی اقبال، مریم شیرینلو، فلور فیض بخش، مینا غازیانی، ژیلا کامیاب، میترا کاویان و کتایون مقدم برگزار می شود.
علاقمندان برای حضور در این کارگاه و آشنایی با نحوه فعالیت این هنرمندان می توانند همزمان با برقراری کارگاه به موسسه فرهنگی هنری ماه مهر در خیابان ولی عصر، رو به روی پارک ملت، کوچه کاج آبادی، شماره 12 مراجعه کنند.
کارگاه گروهی نقاشی و مجسمهسازی با حضور جمعی از هنرمندان 21 و 22 مردادماه در نگارخانه ماه مهر برگزار میشود.
کد خبر 531750
نظر شما