۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰

استاندار گیلان:

شاخص بهره مندی روستاییان گیلان از آب آشامیدنی زیر۸۰ درصد است

شاخص بهره مندی روستاییان گیلان از آب آشامیدنی زیر۸۰ درصد است

رشت- استاندار گیلان با تاکید بر جبران عقب‌ماندگی‌ در روستاها، گفت: شاخص بهره‌برداری روستاییان گیلان از آب آشامیدنی زیر ۸۰ درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع پیش از ظهر یکشنبه در جلسه گرامیداشت روز روستا در سالن غدیر استانداری گیلان با بیان اینکه بسیاری از مشاهیر پرورش یافته محیط روستا هستند، گفت: کانون ارزشمند فعالیت، تولید و اشتغال در روستا است و به همین سبب نقش تولید ثروت و ارتقای درآمد سرانه مردم نیز عمدتاً می‌تواند از روستا باشد.

استاندار گیلان با بیان اینکه امروز میزان تولید ثروت با آنچه که مدنظر است فاصله دارد، تصریح کرد: مقایسه شاخص توسعه روستایی در کشورهای توسعه یافته با کشورمان نشان از خلائی دارد که باید برای رفع آن تلاش مضاعف کرد.

وی یکی از رسالت‌های انقلاب را توجه به روستاییان و کانون تولید کشور و توجه به مناطق دورافتاده عنوان کرد و افزود: اگرچه خدمات رسانی به مناطق دورافتاده سخت بوده اما طی این سال‌ها اقدامات و تلاش‌های خوبی برای رسیدگی به محرومان انجام شده است.

زارع با اشاره به اینکه دستگاه‌هایی مانند بنیاد مسکن سهم به سزایی در ارتقای شاخص‌ها به ویژه بخش‌های اقتصادی روستاها دارند، ادامه داد: می‌توان به سبب وجود استعداد در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی در استان گیلان، زمینه تولید ثروت بیشتر را فراهم کرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه ایجاد شغل پایدار برای جوان روستایی از مهاجرت جلوگیری می‌کند، تأکید کرد: فعالیت جمعی برای آبادانی و اشتغال و تولید و حمایت بانک‌ها و صندوق‌ها در این خباره ضروری است.

زارع فعالیت بانک کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید، پست بانک و فعالیت برخی صندوق‌های عشایری و روستایی در حوزه روستایی را شاخص برشمرد و گفت: فعالیت و مساعدت بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به روستاییان و عشایر باید بیشتر شود.

وی از مسئولان خواست که عقب ماندگی گذشته در حوزه روستایی را جبران کنند و افزود: شاخص بهره‌برداری در حوزه برق و گاز روستایی خوب است اما در حوزه آب آشامیدنی زیر ۸۰ درصد است و باید فعالیت‌ها جهت ارتقا آن استمرار یابد.

استاندار گیلان با بیان اینکه نیازمند تقویت شبکه‌های تلفن همراه در مناطق صعب العبور استان هستیم، بیان کرد: از آنجایی که گیلان سومین استان متراکم کشور است این نکته در جذب بیشتر اعتبارات ملی امری مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

زارع با اشاره به اینکه سالانه ۱۰۰ پروژه از طریق ارزش افزوده در روستاها کار عمرانی انجام می‌شود، تصریح کرد: این امر در توسعه بیشتر روستاها مؤثر است.

کد خبر 5323884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha