پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبرداد؛

طرح تسهیل و رفع موانع صید تدوین خواهد شد

طرح تسهیل و رفع موانع صید تدوین خواهد شد

بندرعباس - رئیس کل دادگستری هرمزگان از هم افزایی دستگاه قضایی و دستگاه های اجرایی به منظور تهیه و تدوین طرح تسهیل و رفع موانع صید برای حمایت از صیادان بومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی در نشست مشترک نمایندگان عالی قوه قضائیه و دولت در استان هرمزگان که با حضور امام جمعه بندرعباس و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و با هدف رفع مشکلات صیادان برگزار شد، با اشاره به تأثیر منفی صید صنعتی و غیر مجاز بر معیشت صیادان بومی به عنوان یکی از مهمترین مشکلات استان، اظهار داشت: دستگاه قضائی استان هرمزگان با هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی در جهت رفع دغدغه صیادان تمام تلاش خود را به کار بسته است و در این راه از همه ظرفیت‌های قانونی جهت مرتفع شدن مشکلات آن‌ها استفاده خواهد کرد.

خاطرنشان کرد: همه ما در قبال امرار معاش افرادی که ارتزاق آن‌ها از طریق دریا و صیادی است مسئولیت داریم و لازم است با برنامه ریزی اصولی به سرعت برای حل این موضوع چاره اندیشی شود.

وی با تأکید بر ضرورت تهیه و تدوین طرح کلی و جامعی در این خصوص بیان داشت: مقرر شده است با نظارت دستگاه قضائی و پیگیری استانداری هرمزگان و مشارکت دستگاه‌های متولی از جمله شیلات، جهاد کشاورزی و اداره کل صمت، ظرف مدت ۱۵ روز علاوه بر انجام مطالعات لازم، طرح اولیه تسهیل و رفع موانع صید تنظیم شود و اجرای آن نیز به سرعت در دستور کار قرار گیرد.

عالی‌ترین مقام قضائی استان هرمزگان آینده‌نگری برای حرکت به سمت صید مدرن، شناسایی صیادان حائز شرایط و اولویت بندی آنها در صدور مجوزهای قانونی بر اساس مدل تعالی را از مهمترین ویژگی‌های این طرح برشمرد که باید مورد توجه دقیق کارشناسان امر قرار گیرد.

صالحی در ادامه تأکید کرد: تأمین منابع لازم جهت تقویت دریا و زیستگاه‌های آبزیان یکی از موانع پیش رو است که می‌توان با مشارکت مردم و خلق منابع از محل صدور مجوزها، این مشکل را تا حدودی برطرف نمود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اهمیت حمایت از طرح‌های صنعتی مانند پرورش ماهی در قفس و همچنین لزوم رهاسازی بچه ماهی‌ها در زیستگاه‌های دریایی ابراز داشت: در راستای حفاظت از منابع دریایی می‌توان با پیگیری از سوی وزارت امور خارجه و استفاده از ظرفیت دیپلماسی، هماهنگی‌های لازم را با کشورهای حاشیه خلیج فارس جهت اجرای طرح‌ها و اقدامات مشترک و پیشگیرانه انجام داد.

صالحی بازنگری در قانون و ایجاد بازدارندگی در برابر تخلفات در حوزه صید و صیادی را مهم برشمرد و یادآور شد: برنامه ریزی برای تهیه طرح جامعی در این خصوص در دستور کار قرار گرفته است و انتظار می‌رود با اجرای این طرح استفاده از ظرفیت صید در آب‌های دور و آب‌های آزاد بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

برای حل مشکل صیادان نگاه سه چند وجهی نیاز است

حجت الاسلام محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در این نشست ضمن تقدیر از اقدامات دستگاه قضائی استان در جهت هم‌افزایی و اتخاذ تصمیمات مؤثر در رفع مشکلات صیادان بومی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات صیادان نگاه چند وجهی نیاز است.

حجت الاسلام عبادی زاده افزود: بر این اساس در یک ضلع صیادان قرار دارند که نگران معیشت خود هستند، در ضلع دیگر اشخاصی هستند که به صورت غیر رسمی صید می‌کنند و صلاحیت لازم را دارند اما تاکنون مجوزهای قانونی را اخذ نکرده اند و در ضلع سوم نیز کسانی هستند که صلاحیت ندارند و باید نسبت به تفکیک آنها اقدام شود تا هر چه سریع‌تر از چرخه صید خارج شوند.

کد خبر 5324071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عباس IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      0 0
      مدیریت صید و صیادی یک کار تخصصی می باشد که هرساله در کمیته صید سازمان شیلات که متشکل از متخصصان علوم شیلاتی و تحقیقاتی می باشد تهیه وتدوین وابلاغ می گردد .ورود افراد و دستگاههای غیر متخصص اثرات زیانباری بر ذخایر تحت فشار صید ابزیان و بالطبع بر پایداری استغال در زنجیره صید و عمل اوری تا بازار خوا۶د