پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۱۲

/دوچرخه سواری قهرمانی آسیا/

سید رضایی به مدال طلای آسیا دست یافت

سید رضایی به مدال طلای آسیا دست یافت

اولین روز از رقابتهای داخل پیست قهرمانی آسیا در تایلند با کسب یک مدال طلا توسط سید مصطفی سید رضایی در دور امتیازی همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاظمی دیگر دوچرخه سوارکشورمان در رشته 4 کیلومتر انفرادی با راهیابی به مرحله فینال مدال نقره خود را مسجل کرده است. وی عصر امروز برای کسب مدال با دیگر حریفان آسیایی خود مسابقه می دهد.

تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان با ترکیب 9 ورزشکار شامل حسین ناطقی، علیرضا حقی، ابوحیدری، محسن رجب لو، سید مصطفی سید رضایی، علیرضا احمدی، فرشید فارسی نژادیان، محمود تراش و حسن علی ورپشتی به مربی گری ولسرام لیندر، 15 مرداد ماه تهران را به مقصد بانکوک ترک کرد.

این تیم تا روز 22 مرداد ماه درهشت رشته 4 کیلومتر انفرادی دورامتیازی، 4 کیلومتر تیمی، المپیک اسپرین، کایرین، مدیسون و یک کیلومترسرعت با حریفان آسیایی رقابت خواهد کرد .

کد خبر 532724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha