۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک:

شورای شهر تلاش دارد که هفته اراک هفته‌ای مردمی شود

شورای شهر تلاش دارد که هفته اراک هفته‌ای مردمی شود

اراک-رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک گفت: شورای شهر تلاش دارد که هفته اراک، هفته‌ای مردمی شود و با حمایت دستگاه‌های دولتی، مردم خودشان برنامه‌های این هفته را برگزار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان عین القضاتی عصر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت فرا رسیدن ۲۸ مهر روز اراک و هفته فرهنگی این کلانشهر اظهار کرد: امیرکبیر مرد مبارزه با استکبار و استثمار و شهید این راه، باید به درستی معرفی شود، امیرکبیر مردی متدین، مبارز با فرق انحرافی و معتقد به جمله ما می‌توانیم بود.

وی ادامه داد: شورای شهر تلاش دارد که هفته اراک، هفته‌ای مردمی شود و با حمایت دستگاه‌های دولتی، مردم خودشان برنامه‌های این هفته را برگزار کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک تصریح کرد: برگزاری هفته فرهنگی، در واقع رخدادی است که به ایجاد حس تعلق کمک می‌کند، اما در واقع چهره اراک نباید یک شهر خشن باشد، متأسفانه در اراک شاهد غلبه بنا و شارع بر انسان هستیم. طرح جامع شهری اراک اساساً آسیب زا و همراه با فقدان رضایت شهروندی است و شهر منهای انسان به معنی شهر فاقد روح است.

عین القضاتی با بیان اینکه هفته اراک را باید به ۳۶۵ روز سال منتقل کنیم، گفت: در تعامل با دانش آموزان هستیم تا برداشت آنها از این شهر را دریافت کنیم.

وی ادامه داد: در این هفته حضور وزیر ورزش را در اراک خواهیم داشت، جشنواره‌های مختلفی ترتیب داده شده است و معرفی نخبگان مربوط به قبل و بعد از انقلاب را در قالب تدوین کتابی به نام اولین‌های اراک دنبال می‌کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک با ابراز ناراحتی از وضعیت آلودگی هوای اراک و شازند، عنوان کرد: امیدواریم این معضل با یک برنامه ریزی درست به نتیجه برسد.

وی با اشاره به حضور سفرای افریقای جنوبی و بنگلادش در اراک، افزود: این سفرا بر راه اندازی و استفاده از انرژی پاک در کشورشان تاکید داشتند، اما چه سیاستی است که در کشور ما بر مازوت سوزی تاکید می‌شود. تقاضا داریم دولت فکر اساسی در این ماجرا داشته باشد تا سال آینده هفته اراک را در شرایطی برگزار کنیم که آلودگی هوا رو به افول باشد.

عین القضاتی عنوان کرد: متأسفانه در اراک نیازهای خرد و ناچیز مردم اعم از آسفالت، جدول گذاری و … به خوبی پاسخ داده نشده و هنوز زیر صفر هستیم، براساس این طرح اراک به ۵۵ محله با محوریت مساجد تقسیم شده است و کار را دنبال خواهیم کرد.

این عضو شورای شهر در پایان بیان کرد: اراک شهرک‌هایی دارد که فاقد مسجد، حسینیه، فضای سبز مناسب، مرکز خرید و… هستند و مسلماً در چنین شرایطی جوانان و نوجوانان تعلق خاطری به شهر نخواهد داشت، فرزندان ما زیرگذر و روگذر برای تفریح نمی‌خواهند، البته منکر اهمیت اقدامات عمرانی نیستیم، اما باید حوزه‌های فرهنگی را توسعه دهیم و با تناسب بین رشد کالبدی و مباحث فرهنگی، تعلق خاطر شهری را ارتقا بخشیم.

کد خبر 5327701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha