به گزارش خبرگزاری مهر، هانی خلاف معاون وزیرامورخارجه مصر درامور عربی درگفتگو با روزنامه الشرق الاوسط اعلام کرد : کشورهایی که در نشست دمشق شرکت داشتند وظایف خود را برای جلوگیری از تروریسم ارائه کردند و دراین نشست برای برگزاری نشستی دیگر با هدف بررسی مسائل مربوط به مرزهای مشترک خود با عراق درماه جاری به توافق رسیدند که تا کنون مکان برگزاری این نشست مشخص نشد اما اطلاعات حاکی از برگزاری آن در دمشق است.
درعین حال شرکت کنندگان دراین نشست توافق کردند تا وزرای کشورهمسایگان عراق نشست مهمی را دراکتبرآتی در کویت برگزار کنند.
هانی خلاف درادامه افزود : طرف عراقی در این نشست گزارشی از نیازها و ملاحظات خود در باره اوضاع امنیتی و ایران ملاحظاتی درباره فعالیت گروه (تروریستی) مجاهدین خلق و همچنین ترکیه توضیحاتی درباره فعالیت حزب کارگران کردستان ارائه داد.
هانی خلاف همچنین فاش کرد : دولت مصر نیز از عراق خواست تا برای کشف هویت قاتلان ایهاب الشریف سفیر مصر در عراق فعالیت کند.
وی افزود : طرف عراقی در این باره واکنش مثبتی نشان دادند. طرف مصری نیز برموضوع آشتی ملی به عنوان پایه و اساس اوضاع امنیتی عراق تاکید کرد.
به گفته این مقام وزارت امورخارجه مصر نشست دمشق بر محکومیت اقدامات خشونت آمیز و درگیری های طایفه ای متمرکز بود و بر آشتی ملی و اجرای پروتکل کشورهای همسایه در سپتامبر 2006 تاکید کرد.
این پروتکل شامل چند اصل مهم از جمله جلوگیری از ورود نفوذی ها و کنترل مرزها می باشد.
درنشست دمشق که در روزهای هشتم و نهم ماه جاری میلادی برگزارشد هیئت هایی ازآمریکا و همچنین نمایندگانی از اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و کشورهای عضو دائم شورای امنیت شرکت داشتند.
نظر شما