پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸

شهردار بندرعباس:

توسعه فضای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری شهر بندرعباس در اولویت است

توسعه فضای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری شهر بندرعباس در اولویت است

بندرعباس-شهردار بندرعباس گفت: توسعه فضای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در اولویت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوبانی ضمن تاکید بر توسعه فضای پیاده‌روی و دوچرخه سواری، اظهار کرد: اصلی‌ترین هدف ما در این دوره مدیریتی، افزایش رضایتمندی شهروندان است.

وی ضمن قدردانی از زحمات شهردار سابق، افزود: افزایش دغدغه کارکنان نسبت به امور محول شده و وظایف ضروری است. علاوه بر آن، تکریم ارباب رجوع نیز باید مدنظر قرار داشته باشد.

شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه در بحث حقوق و مسئولیت‌های شهروندی، نیازمند آموزش هستیم، تصریح کرد: برخورد کارکنان با ارباب رجوع، نباید به گونه‌ای باشد که کل مجموعه زیر سوال برود و حتی در صورت عصبانیت و تندگویی ارباب رجوع نیز، فرد مراجعه‌کننده باید مورد تکریم باشد، چرا که معتقدیم، همیشه حق با مردم است.

نوبانی از خدمت بی‌منت و بی توقع به عنوان یک وظیفه جدی همه مدیران و کارکنان یاد کرد و ادامه داد: رفتار مناسب کلامی مورد تاکید برای همه بخش‌های شهرداری است.

این مقام مسئول با تاکید بر لزوم شفافیت در امور، ادامه داد: ساماندهی نیروی انسانی یکی دیگر از اولویت‌های ماست.

شهردار بندرعباس در بخش دیگری از سخنانش نیز با اشاره به اینکه ما هرچقدر هم خیابان بکشیم، بازهم جوابگوی حجم خودروها نیست، بیان کرد: فضای مناسب پیاده روی و دوچرخه سواری در شهر بندرعباس توسعه خواهد یافت.

نوبانی خاطرنشان کرد: در حوزه فضای سبز، نگهداری این بخش ها ضروری است اما باید از تصمیمات و برنامه‌های هیجانی دوری کنیم، چرا که مطالعه و پژوهش لازمه آغاز کارهاست.

کد خبر 5330598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha