۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۴۶

با حضور دانش آموختگان رشته حقوق؛

ارتباط میان دانشگاه و فضای کار در شیراز آسیب شناسی شد

ارتباط میان دانشگاه و فضای کار در شیراز  آسیب شناسی شد

شیراز- با حضور جمعی از دانش آموختگان رشته حقوق، مسائل و مشکلات دانش آموختگان این رشته و علل عدم ارتباط دانشگاه و فضای کار در حوزه حقوق بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زارعی دانش‌آموخته حقوق دانشگاه تهران و مدرس تخصصی حقوق مدنی ظهر دوشنبه در این نشست خبری با بیان اینکه سیستم سنتی آموزش در کشور ما دانشجویان را در یک سطح حداقلی نگاه می‌دارد، گفت: دانشجویان در تمامی رشته‌ها پس از اخذ مدرک دانش‌آموختگی متوجه می‌شوند که برای ورود به بازار کار و ساختن آینده شغلی خود نیاز به مهارت‌هایی دارند که در دوره تحصیل به هر دلیلی آنها را نیاموخته‌اند این در حالی است که حضور برخی از مؤسسات آموزشی بعد از فراغت از تحصیل بیانگر آن است که افراد در کنار آموزش‌های دانشگاهی نیازمند فراگیری برخی از علوم دیگر هستند تا بتوانند در جامعه استقلال خود را حفظ کنند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به ظرفیت‌های مغفول در رشته حقوق تصریح کرد: حوزه کاری رشته حقوق تنها محدود به وکالت، قضاوت و یا سردفتری نیست، بلکه اگر دانشجویان به کسب مهارت‌های مرتبط بپردازند می‌توانند در بخش‌های مختلف درآمدزایی بعضاً بیشتری نسبت به موارد فوق‌الذکر داشته باشند.

وی با بیان اینکه گذر از فضای آموزش سنتی می‌تواند راهنمایی برای برطرف کردن مشکلات دانش آموختگان حقوق باشد، یادآور شد: حضور اساتید مختلف و کسب دانش از این افراد می‌تواند آینده‌ای روشن را پیش روی دانش آموختگان رشته حقوق تداعی کند از این رو می‌توان از این ظرفیت در راستای توسعه فعالیت‌های این افراد بهره برداری کرد.

این استاد دانشگاه دانش و تخصص را دو رکن اصلی برای دانش‌آموختگان حقوق عنوان کرد و افزود: کسانی که وارد رشته حقوق می‌شوند باید به گونه‌ای حرکت کنند که با کسب دانش بالا، ابتدا بتوانند خود را یک حقوقدان ببینند و در نتیجه بتوانند خدمات حقوقی مورد نیاز جامعه را به خوبی ارائه کنند که هدف ما در مشاهیر نهادینه کردن این دیدگاه و ایجاد این باور در ذهن دانشجویان و دانش‌آموختگان است.

در بخش دیگری از این برنامه سیدسجاد سیدجعفری دانش آموخته دانشگاه تهران و استاد دانشگاه با اشاره به اهمیت استفاده از روش‌های نوین آموزشی جهت ارتقای دانش فعالان و دانش آموختگان رشته حقوق، پیشرفت تکنولوژی را مهمترین عامل در تسهیل آموزش دانست و گفت: امروزه با ظهور انواع تکنولوژی‌ها سختی کار از بین رفته است و انسان امروز برای پیشرفت در هر حوزه‌ای تنها نیاز به اراده دارد ما نیز سعی کرده‌ایم تا با به‌کارگیری شیوه‌های نوین یادگیری سختی آموختن را کاهش دهیم تا دانشجویان و دانش‌آموختگان حقوق دیگر مجبور به اتلاف سال‌ها از عمر خود پشت سد آزمون‌های حقوقی نباشند.

وی با بیان نگرانی از ساده‌انگاری مسائل حقوقی از سوی مردم گفت: از اهداف ما در مشاهیر، ارائه آموزش‌های حقوقی مورد نیاز جامعه به ساده‌ترین زبان ممکن است تا تمام اقشار بتوانند دانش پایه حقوقی خود را ارتقا دهند.

‎در بخش دیگری از این برنامه لیلا خواست‌خدایی استاد دانشگاه با اشاره به این که حقوقدان‌شدن مهمترین غایت دانشجویان این حوزه است، گفت: اگر دانشجویان و کارآموزان رشته حقوق پیش و بیش از هر چیز در پی حقوقدان شدن باشند بهتر می‌توانند در این حوزه حساس به انجام وظیفه مهم خود در جامعه بپردازند و صرفاً به دنبال وکالت رفتن، تضمینی برای خلق آینده روشن برای فرد نخواهد بود. ایجاد این تحول در دیدگاه دانشجویان حقوق یکی از زیباترین و کلیدی‌ترین اهداف مؤسسه مشاهیر است.

وی همچنین عمل به رسالت اجتماعی را یکی از مهمترین اهداف و وظایف دانش جویان این رشته تحصیلی برشمرد.

کد خبر 5335443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha