پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲

رئیس ستاد عتبات عالیات البرز:

شهید سلیمانی بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات بود

شهید سلیمانی بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات بود

کرج - رئیس ستاد عتبات عالیات استان البرز گفت: شهید سلیمانی بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات بوده و ما نیز در این راستا باید پرچمدار و ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسلام‌خواه ظهر یکشنبه در جلسه ستاد اربعین استان البرز که در سالن جلسات هیئت انصار کرج برگزار شد، اظهار کرد: مردم ما دارای روحیه معنوی بالایی هستند و همین روحیه معنوی و اعتقادی که دارند باعث نجات از مباحثی شده که دشمنان در فضای مجازی و ماهواره‌ای برای ما ایجاد کردند.

وی ادامه داد: اعتقاد مردم در بحث نذورات بسیار چشمگیر است و این باعث رشد ۲۰ درصدی ما در این ۷ ماه نسبت به سال گذشته شده است و امیدواریم در ماه‌های باقی مانده از امسال بتوانیم وظایف خود را به نحو احسن انجام دهیم.

رئیس ستاد عتبات عالیات استان البرز حاج قاسم را مالک اشتر ولی فقیه خواند و با اشاره به این موضوع اظهار داشت: شهید سلیمانی بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات بوده و ما نیز باید پرچمدار و ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.

وی در خصوص مشکلات پیش‌آمده در اربعین امسال متذکر شد: تعدادی موکب در نجف و کربلا راه اندازی کردیم تا خادم مردم باشند و تقریباً ۲.۵ میلیارد ریال هزینه برای راه اندازی مواکب صرف شد و امیدواریم در سال آینده با وجود دولت انقلابی و از بین رفتن ویروس منحوس کرونا خدمات بیشتر و شایانی در خور زائران اباعبدالله الحسین (ع) ارائه کنیم.

کد خبر 5340396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha