پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۳۸۶، ۲۰:۳۷

الربیعی با مقامات اردنی درباره تروریسم و امنیت مرزها گفتگو کرد

الربیعی با مقامات اردنی درباره تروریسم و امنیت مرزها گفتگو کرد

مشاور امنیت ملی عراق امروز سه شنبه در دیدار با مقامات اردنی در شهر امان راههای مبارزه با تروریسم و کنترل و تامین امنیت مرزهای مشترک میان دو کشور را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعد جاسم الحیانی سفیر عراق در امان در گفتگو با خبرگزاری فرانسه با بیان این مطلب افزود: موفق الربیعی مشاور امنیت ملی عراق ابتدا با عبدالاله الخطیب وزیر امور خارجه دیدار کرد و سپس عید الفایز وزیر کشور در ضیافت نهار به آنها ملحق شد و ادامه مذاکرات امنیتی نیز فردا برگزار خواهد شد.

وی افزود: در دیدار امروز درباره اوضاع امنیتی میان عراق و اردن، تامین امنیت مرزها و راههای مبارزه با تروریسم به منظور حفاظت از منطقه بحث و تبادل نظر شد.

الجیانی گفت : فعالیت های تروریستی در عراق خطری برای کشورهای همجوار به شمار می رود و تروریسم و القاعده کشور اردن را هدف قرار می دهند، در نتیجه بخشی از اطلاعاتی را که نهادهای امنیتی عراق بدست می آورند به نفع کشورهای منطقه نظیر اردن است.

وی خاطرنشان کرد : موضوع عراقی های حاضر در اردن و تدوین سازوکاری برای ورود و خروج آنها نیز مطرح و چند پیشنهاد در این زمینه بررسی شد.

در همین حال، خبرگزاری رسمی اردن نیز به نقل از مشاور امنیتی ملی عراق پس از دیدارش با مقامات اردنی نوشت : گزینه ای پیش روی ما نیست جز اینکه با اردن در یک جبهه واحد برای مقابله با تروریسم و دشمنان امت عرب و فتنه طائفه ای بایستیم.  

وی افزود: مذاکرات با الخطیب جدی و صریح بود و به نتایج ثمربخشی برای همکاری دوجانبه رسید و بسیاری از مسائل مهم ملت عراق بررسی شد.

الربیعی گفت: ما درک می کنیم که حضور صدها هزار عراقی در اردن مشکلی برای ساختار زیربنایی و کالاهای یارانه ای دولت به شمار می رود لذا عراق  برای همکاری با اردن تلاش خواهد کرد.

اردن هم اکنون میزبان 750 هزار عراقی است و نشست کشورهای میزبان عراقی ها چهارم مرداد ماه جاری در شهر امان برگزار شد که شرکت کنندگان راه حل واقعی و عملی مشکل عراقی ها در کشورهای میزبان آنها را بازگشت به کشورشان دانستند و گفتند که این امر به نوبه خود نیازمند برقراری امنیت وثبات در عراق است.

اما دو روز بعد از برگزاری نشست یاد شده "محمد الحاج حمود" قائم مقام وزارت امور خارجه عراق با انتقاد شدید از موضع منفی اردن درقبال کشورش گفت : موضع باج خواهانه اردن و تلاش این کشور برای سوء استفاده های مالی، نشست کشورهای میزبان عراقی ها را به شکست کشاند.

کد خبر 534643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha