به گزارش خبرنگار مهر، یارالله کاکولوند امروز چهارشنبه در گفت و گو با رسانهها گفت: تنها شش دهم درصد پروندههای وارده به شورای حل اختلاف لرستان با اعتراض طرفین دعوا رو به رو میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه با هدف کاهش اطاله دادرسی ۴۵ درصد پروندههای دادگاههای لرستان به شوراهای حل اختلاف استان ارجاع میشود، گفت: شوراهای حل اختلاف لرستان با هزار و ۲۲ نیروی انسانی در ۲۵۵ شعبه شهری، روستایی، حکمی و صلحی یکی از استانهای موفق کشور در ایجاد صلح و سازش بین طرفین پروندههای حقوقی و کیفری است.
رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان با تاکید بر این که ۶۰ درصد نیروهای شوراهای حل اختلاف استان را نیروهای جوان و متخصص تشکیل میدهند که به صورت افتخاری با این شوراها همکاری میکنند گفت: از مجلس و دولت درخواست داریم که زمینه جذب این نیروها را فراهم کنند.
کاکولوند ادامه داد: ۵۷۰ نفر از کسانی که با شوراهای حل اختلاف استان همکاری میکنند بیمه هستند و پاداش دریافت میکنند، اما از این شوراها حقوق ثابتی دریافت نمیکنند.
وی در ادامه شوراهای حل اختلاف لرستان را جز هفت استان برتر کشور در زمینه استفاده از بستر الکترونیک معرفی کرد و افزود: ۹۰ درصد شعبههای حل اختلاف لرستان به سیستم «سی.ام.اس» متصل هستند.
رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان تصریح کرد: در شوراهای حل اختلاف لرستان ۹۳ درصد ابلاغها به صورت الکترونیکی و ابلاغهای مربوط به حصر وراثت به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی صادر میشود.
کاکولوند، فلسفه وجودی شوراهای حل اختلاف را کاهش اطاله دادرسی عنوان کرد و افزود: میانگین رسیدگی به پروندهها در شوراهای حل اختلاف لرستان یک ماه است.
وی به آغاز نام نویسی آزمون جذب همکار داوری و میانجیگری به منظور تقویت بدنه علمی شوراهای حل اختلاف از امروز خبر داد و گفت: ثبت نام این آزمون تا ۲۸ آبان ماه ادامه دارد و آزمون مربوطه نیز ۲۶ آذرماه امسال برگزار میشود.
نظر شما