پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۵۳

موسسه سرم سازی رازی آمادگی صادرات محصولات خود را دارد

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس موسسه واکسن و سرم سازی رازی گفت: این موسسه آمادگی صادرات مازاد محصولات خود را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، عبدالحسین دلیمی صبح امروز در جمع مسئولان و صادرکنندگان استان تهران اظهار داشت: موسسه سرم سازی رازی یکی از بزرگترین مراکز تحقیقاتی و تولیداتی محصولات بیولوژیک جهان است که متاسفانه مسئولان و صادرکنندگان کشوری و استانی شناخت کمی از پتانسیل ها این موسسه دارند.

وی افزود: در حال حاضر این موسسه با مرکزیت کرج و شش شعبه در مرند، مشهد، کرمان، شیراز، اهواز و اراک در حال تولیدات سرم ها و واکسن های دامی و انسانی مورد نیاز کشور است.

این مسئول با اشاره به توان بالای موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی خاطرنشان کرد: ارزش صادرات تولیدات موسسه رازی در سال معادل 250 میلیون دلار است که این موسسه این محصولات را با هزینه ای بالغ بر 15 میلیون دلار در اختیار وزارت بهداشت و دامپزشکی کشور قرار می دهد.

دلیمی به انحصاری بودن تولید واکسن در دست صهیونیسم ها در جهان تاکید و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مراکز بزرگ تولید واکسن و سرم که تعداد آنها انگشت شمار است در اختیار صهیونیسم هاست که در سال بیش از 400 میلیون دلار گردش مالی دارد به همین دلیل با تحریم موسسه رازی می خواهند از پیشرفت و ورود ایران در بازارهای رقابتی جلوگیری کنند.

وی یادآور شد: تاکنون بسیاری از محصولات بیولوژیک ایران به دلیل هزینه کم آن نسبت به مشابه خارجی در بازارهای کشورهای همسایه به فروش رسیده است که با ساماندهی صادرات این گونه محصولات می توان، زمینه صادرات واکسن و سرم را در کشورهای همسایه و منطقه فراهم کرد.

وی از مسئولان امر بازرگانی و صادرات استان خواست تا مراحل دریافت کالاهای نمونه جهان به این موسسه را تسریع کنند و با اعمال قوانین روان از ائتلاف وقت این موسسه در زمینه واردات و صادرات تجهیزات و مواد و... جلوگیری کنند.

کد خبر 535008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha