پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اعلام کرد؛

حال ۲۴ بیمار کرونایی در چهارمحال و بختیاری وخیم است

حال ۲۴ بیمار کرونایی در چهارمحال و بختیاری وخیم است

شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری روز بدون فوتی کرونایی را ثبت کرده است، گفت: ۲۴ بیمار کرونایی با شرایط وخیم در بخش ویژه مراکز درمانی بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید شیرانی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۳۶۰ نفر با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری مراجعه کردند، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از ۲۴۵ هزار و ۴۲ نمونه‌گیری انجام‌شده است.

وی گفت: هم‌اکنون ۲۴ بیمار با شرایط وخیم در بخش‌های ویژه مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از ۸۵ هزار و ۲۷۰ نفر در استان چهارمحال و بختیاری به این بیماری مبتلا شده‌اند.

شیرانی تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان را ۱۴۱ نفر اعلام کرد و افزود: مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلاء به بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری هزار و ۶۸۹ نفر است.

کد خبر 5350678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha