به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حسن املائی ظهر امروز در مراسم گشایش نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی گفت: جشنواره تئاتر خیابانی سواران عشق به منظور اصلاح شیوه سوگواری و عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در شهرستان خمینی شهر اصفهان اجرا می شود.
وی با اشاره به گذشت زمان و ایجاد تغییر شیوه سوگواری ماه محرم بیان داشت: هدف اصلی جشنواره تئاتر خیابانی سواران عشق، تقویت فرهنگ سوگواری و برگزاری این مراسم به اصولی ترین روش ممکن است.
این مسئول خاطرنشان کرد: پس از فراخوان جشنواره در سراسر کشور طی سه مرحله 360 متن و طرح نمایشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که 60 مورد از آنها به مرحله بازبینی راه یافت و پس از بازبینی آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره با رای داوران 10 اثر برای شرکت در بخش مسابقه برگزیده شد.
در جشنواره تئاتر خیابانی سواران عشق، یخ در بهشت از استان گیلان، احرام دگربند از شهرستان خمینی شهر اصفهان، آب مرا قصه کرد از شهرستان دهلران، شور و شعور از همدان، جریده از میناب، بچه های تفحص از کرمانشاه و چشمها را باید شست از ارومیه شرک دارند.
نظر شما