به گزارش خبرگزاری مهر، در این نمابر آمده است: پیرو خبر درج شده در تاریخ 11 مرداد 86 در آن خبرگزاری (مصاحبه با معاون امور آماده سازی سهام و شرکت های دولتی سازمان خصوصی سازی) اعلام می دارد که در مورد واگذاری سهام سازمان چاپ و انتشارات به بخش خصوصی یا غیر آن تاکنون هیچ گونه تصمیمی اتخاذ نشده است.
این سازمان ضمن رد اظهارنظر درج شده از سوی آن مقام سازمان خصوصی سازی آورده است: بر اساس مصوبه جلسه مورخ 17/8/85 هیئت محترم وزیران، سازمان چاپ و انتشارات به عنوان شرکت مادر تخصصی تعیین و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اداره می شود.
چندی پیش احمد غلامی - معاون امور آماده سازی سهام و شرکت های دولتی سازمان خصوصی سازی، به مهر گفت: دولت اعتقاد راسخ دارد که باید فعالیت های حوزه فرهنگی را به بخش خصوصی واگذار کند و خودش در این حوزه تنها ناظر باشد. این مساله که بسیاری از دستگاه ها اقدام به راه اندازی نشریه و چاپخانه کرده اند واقعیتی است که باید به طور قانونی با آن برخورد شود. وزیر ارشاد هم پیش از این در مورد وجود فعالیت های انتشاراتی در موسسات و وزارتخانه های دولتی دیدگاه های خود را بیان کرده است.
غلامی از شرکت چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین شرکت چاپ افست به عنوان عمده ترین شرکت های دولتی که در چارچوب اصل 44 باید به مردم واگذار شود خبر داده و گفته بود: ما آماده هستیم تا اگر شرکت دیگری هم به صورت شبه خصوصی وجود دارد به فروش برسانیم ولی باید در این زمینه از مردم کمک بگیریم.
نظر شما