به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، این اقدام به مقامهای اجرایی و دیگر افراد این توانایی را می دهد تا اطلاعات به دست آمده از طریق ماهواره و حس گرهای هوایی را بررسی کنند.
این برنامه از سوی دفتر مدیر اطلاعات ملی و وزارت امنیت داخلی آمریکا تصویب شده و اجازه استفاده بیشتر داخلی از تصاویر محرمانه را می دهد که انجام آن از پاییز سال جاری آغاز می شود.
انتظار می رود که در این اقدام مقامات اجرایی دولتی و محلی بتوانند از نوعی فناوری استفاده کنند که زمانی تا حد زیادی به جاسوسی خارجی محدود شده بود.
مقامهای دولتی می گویند که این برنامه به آژانسها دروضعیت اضطراری و امنیت داخلی تواناییهای جدیدی را در برخورد با یک سری تهدیدها خواهد داد ؛ از مهاجرتهای غیرقانونی و تروریسم گرفته تا وقایع طبیعی و آتش سوزی جنگلها.
اما این اقدام که روز گذشته در روزنامه وال استریت ژورنال توضیح داده شد، به سرعت با مخالفت طرفداران آزادیهای مدنی روبرو شد . آنها گفتند که دولت آمریکا با این اقدام از مرز تعیین شده بین استفاده از تجهیزات نظامی در اجرای قانون داخلی عبور می کند.
از سوی دیگر، "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا اخیرا با امضای قانون استراق سمع مکالمات اتباع خارجی حاضر در آمریکا که به تصویب مجلس نمایندگان و سنا رسیده بود به دستگاه های امنیتی آمریکا این امکان را داد که مکالمات اتباع خارجی متهم به شرکت در فعالیت های تروریستی را بدون دریافت حکم قانونی از دادگاه استراق سمع کنند.
نظر شما