۳۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۴۲

راهبر باشگاه سرود مرکز هنرهای مردمی حوزه هنری خوزستان:

۶ سرود با محوریت مناطق محروم در خوزستان تولید شد

۶ سرود با محوریت مناطق محروم در خوزستان تولید شد

اهواز- راهبر باشگاه سرود مرکز هنرهای مردمی حوزه هنری خوزستان گفت: ۶ سرود با محوریت مناطق محروم توسط باشگاه سرود حوزه هنری خوزستان تولید شده است.

علی‌اکبر فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت باشگاه سرود مرکز هنرهای مردمی حوزه هنری خوزستان اظهار کرد: با راه‌اندازی این باشگاه در حوزه هنری، ابتدا یک سرود با عنوان «مدال خدمت» به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی همزمان با نیمه شعبان تولید شد.

راهبر باشگاه سرود مرکز هنرهای مردمی حوزه هنری خوزستان افزود: پس از آن در شهرستان‌های کارون و هویزه و مناطق کوی علوی، ملاشیه، منبع آب و حصیرآباد اهواز فراخوانی برای جذب نوجوانان و جوانان در راستای تشکیل گروه‌های سرود منتشر شد و با برگزاری کلاس‌های آموزشی با حضور شرکت‌کنندگان در هر منطقه یک سرود تولید کردیم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۶ سرود در مناطق محروم تولید شده و توانستیم نوجوانان بااستعداد و علاقه‌مند به سرود و مداحی را شناسایی کنیم و آنها را آموزش دهیم، بیان کرد: عناوین این سرودها «رهرو راه تقوی»، «رمز استواری»، «سربازان ولایت»، «انصار الحسین (ع)»، «فرزندان شهید صیمری» و «مردان شهید علی هاشمی» است.

فلاحی تصریح کرد: آخرین کار ما در سرود شهید سیاح طاهری است که به دو زبان فارسی و عربی تولید شده که مرحله صوتی آن آماده شده و تصویربرداری آن در شهرستان آبادان انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در نظر داریم از این آثار رونمایی کنیم، ادامه داد: محرومیت‌زدایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از حاشیه‌نشینی از اهداف این طرح است.

راهبر باشگاه سرود مرکز هنرهای مردمی حوزه هنری خوزستان ابراز کرد: ملاک ما در انتخاب مناطق محروم، محرومیت مناطق و محرومیت مردم آن منطقه از دسترسی به امکانات است؛ علاوه بر آن محرومیت از زیرساخت‌ها و خدمات فرهنگی از اصلی‌ترین دلیل انتخاب آن منطقه برای فعالیت است.

وی با اشاره به اینکه ممکن است در برخی مناطق عناصر هویتی به دلایل مختلفی کمرنگ شده یا از بین رفته باشد، یادآور شد: اگر ما بتوانیم این هویت را بازآفرینی و یادآوری کنیم، پله محکمی را در راستای کاهش آسیب‌های فرهنگی پایه‌گذاری کرده‌ایم و به همین دلیل در این طرح توجه ما به ظرفیت‌های بالفعلی است که به‌عنوان نیروی انسانی موفق فراموش شده‌اند.

کد خبر 5357044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha