پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۶، ۲۰:۱۵

وزیر جهاد کشاورزی:

دستورات اسلامی در توسعه کشاورزی باید به کار گرفته شود

دستورات اسلامی در توسعه کشاورزی باید به کار گرفته شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید با استفاده از دستورات اسلامی و آیات و روایات، بخش کشاورزی را توسعه دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمدرضا اسکندی ظهر پنج‌شنبه در مراسم اختتامیه تدوین دانش‌نامه اسلامی کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست در قم گفت: باید با کمک از آیات و روایات و همچنین سیر حضرت رسول (ص) بخش کشاورزی را توسعه دهیم.

وی با بیان‌اینکه در قرآن کریم آیات مختلفی در خصوص کشاورزی آمده است، ادامه داد: اگر فرهنگ دینی و آیات وروایات را در بخش توسعه کشاورزی اعمال کنیم دیگر هیچ نیازی به الگوگیری از کشورهای خارجی را نخواهیم داشت.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید گندم و صادرات آن به دیگر کشورها، از تصویب صادرات سالیانه یک میلیون تن گندم توسط شورای اقتصاد به دیگر کشورها خبر داد.

وی افزود: باید با معرفی فرهنگ دینی و جهادی زمینه توسعه کشاورزی در ایران را فراهم کرده تادر تمام دنیا سرآمد باشیم.

محمد رضا اسکندری در ادامه با بیان این‌که دولت نهم کشور را به سوی فرهنگ اصیل انقلاب سوق‌داد گفت: در دوران گذشته متأسفانه کمتر به این نوع فرهنگ توجه می‌شد که با روی کار آمدن دولت نهم فرهنگ انقلاب میان جوانان رونق یافت.

وی افزود: فرهنگ جهادی نیز در دوران گذشته به فراموشی سپرده شده بود که هم اکنون در سرلوحه کار وزارت کشاورزی قرار دارد.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان به تدوین دانش نامه اسلامی کشاورزی منابع طبیعی و محیط اشاره کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی با تمام توان از تدوین این دانش‌نامه حمایت خواهد کرد.

در ابتدای این مراسم نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی طی سخنانی گفت: تدوین این دانش‌نامه یکی از رهنمودهای بشر جهت عرضه آیین‌زندگی و اسلامی در بخش محیط زیست است.

آیت‌الله حسن عالمی به آیات قرآنی فراوانی در خصوص محیط زیست و کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: باید بادعوت از کسانی که دارای دیدگاه اسلامی در مسایل کشاورزی هستند نسبت به مدیریت بخش کشاورزی در جهان اسلام اقدام نماییم.

کد خبر 535822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha