به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار مرحله گروهی مسابقات فوتبال ساحلی انتخابی جام جهانی که از ساعت 20 امشب به وقت تهران درشهر دبی برگزار شد، تیم فوتبال ساحلی ایران موفق شد با نتیجه 3 بر 2 برابر بحرین قهرمان آسیا به پیروزی دست یابد.
در این مسابقه حساس و سرنوشت ساز عباس هاشم پور( 2گل) و علی نادری (یک گل) برای تیم فوتبال ساحلی ایران به ثمر رساندند تا تیم بحرین اولین شکست خود را در مسابقات آسیایی فوتبال ساحلی تجربه کند. به لطف این پیروزی، تیم فوتبال ساحلی کشورمان به عنوان تیم اول گروه B این مسابقات به مرحله بعد صعود کند.
در دیگر دیدار برگزار شده امشب از گروه A این رقابت ها، تیم فوتبال ساحلی امارات موفق شد با نتیجه 6 بر 3 تیم فوتبال ساحلی ژاپن را شکست دهد تا به عنوان تیم اول این گروه به مرحله نیمه نهایی صعود کند.
با نتایج بدست آمده امشب، تیم فوتبال ساحلی کشورمان در ساعت 20 فردا به وقت تهران و در مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال ساحلی انتخابی جام جهانی برابر تیم فوتبال ساحلی ژاپن قرار می گیرد که در صورت پیروزی برابر این تیم ضمن صعود به دیدار نهایی این رقابت ها جواز حضور در جام جهانی فوتبال ساحلی را بدست می آورد.
در دیگر دیدار این مرحله فردا دو تیم فوتبال ساحلی امارات و بحرین برابر هم صف آرایی می کنند.
با توجه به صعود 3 تیم از آسیا به مسابقات جام جهانی فوتبال ساحلی، بازنده دو دیدار مرحله نیمه نهایی روز شنبه برای تعیین آخرین نماینده این قاره برابر هم به میدان می روند.
نظر شما