پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۶، ۲۳:۰۵

تیم فوتبال ساحلی ایران قهرمان آسیا را شکست داد

تیم فوتبال ساحلی ایران قهرمان آسیا را شکست داد

تیم فوتبال ساحلی ایران با پیروزی برابر بحرین قهرمان آسیا، به عنوان تیم اول گروه B به مرحله نیمه نهایی رقابت های انتخابی جام جهانی در منطقه آسیا صعود کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار مرحله گروهی مسابقات فوتبال ساحلی انتخابی جام جهانی که از ساعت 20 امشب به وقت تهران درشهر دبی برگزار شد، تیم فوتبال ساحلی ایران موفق شد با نتیجه 3 بر 2 برابر بحرین قهرمان آسیا به پیروزی دست یابد.

در این مسابقه حساس و سرنوشت ساز عباس هاشم پور( 2گل) و علی نادری (یک گل) برای تیم فوتبال ساحلی ایران به ثمر رساندند تا تیم بحرین اولین شکست خود را در مسابقات آسیایی فوتبال ساحلی تجربه کند. به لطف این پیروزی، تیم فوتبال ساحلی کشورمان به عنوان تیم اول گروه B این مسابقات به مرحله بعد صعود کند.

در دیگر دیدار برگزار شده امشب از گروه A این رقابت ها، تیم فوتبال ساحلی امارات موفق شد با نتیجه 6 بر 3 تیم فوتبال ساحلی ژاپن را شکست دهد تا به عنوان تیم اول این گروه به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

با نتایج بدست آمده امشب، تیم فوتبال ساحلی کشورمان در ساعت 20 فردا به وقت تهران و در مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال ساحلی انتخابی جام جهانی برابر تیم فوتبال ساحلی ژاپن قرار می گیرد که در صورت پیروزی برابر این تیم ضمن صعود به دیدار نهایی این رقابت ها جواز حضور در جام جهانی فوتبال ساحلی را بدست می آورد.

در دیگر دیدار این مرحله فردا دو تیم فوتبال ساحلی امارات و بحرین برابر هم صف آرایی می کنند.

با توجه به صعود 3 تیم از آسیا به مسابقات جام جهانی فوتبال ساحلی، بازنده دو دیدار مرحله نیمه نهایی روز شنبه برای تعیین آخرین نماینده این قاره برابر هم به میدان می روند.

کد خبر 535849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha