پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۰

آبرسانی به پنج شهر بزرگ و احداث 18 سد جدید در استان آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: سازمان آب منطقه ای آذربایجان غربی با همکاری بسیج سازندگی اقدام به احداث 18 سد جدید و آبرسانی به پنج شهر بزرگ استان آذربایجان غربی خواهد کرد.

به گزارش مهر، محمدباقر صفتی معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی بسیج سازندگی گفت: آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور، برای تامین آب مورد نیاز و ارتقای سطح آبیاری مدرن به توسعه شبکه های آبیاری تحت فشار نیاز دارد که با همکار بسیج سازندگی به زودی این مهم عملیاتی می شود.

وی افزود: احدا 11 سد جدید در این منطقه و هفت سد زودبازده، لایروبی نهرها و رودخانه ها، ساخت آبندهای مختلف و انجام مطالعات هفت سند ملی از دیگر طرح های مشترک این دو نهاد است.

صفتی با اشاره به کارایی و توان بالای نیروهای بسیجی در اجرای پروژه های عمرانی تصریح کرد: بسیج سازندگی با بکارگیری نیروی انسانی و توان مهندسی خود در اجرای عمرانی نقش بسزایی دارد و در اغلب امور با کمترین هزینه کار با کیفیتی را ارائه می دهد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی اشاره کرد: بسیج سازندگی فعالیت های بزرگی در راستای فرهنگ سازی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان انجام داده است.

وی اردوهای هجرت را جایگاه مناسبی برای انجام امور فرهنگی مناسب خواند و اظهار کرد: عملیاتی شدن حدود 99 درصد تعهدات بسیج سازندگی بیانگر تعهد پذیری و توان بالای اجرایی این نهاد مردمی است.

صفتی از مسئولان این استان خواست زمینه حضور بیشتر بسیج را در اجرای طرح های عمرانی و فرهنگی فراهم کنند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی در پایان گفت: 25 طرح عمرانی در حوزه های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی، احداث و بهسازی مدارس، آموزش فنی و حرفه ای ، بهداشت و درمان ومحرومیت زدایی توسط بسیجیان در اردوهای هجرت در این استان در دست اجرا است که تا پایان تابستان به بهره برداری می رسد.

کد خبر 535974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha