به گزارش مهر، محمدباقر صفتی معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی بسیج سازندگی گفت: آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور، برای تامین آب مورد نیاز و ارتقای سطح آبیاری مدرن به توسعه شبکه های آبیاری تحت فشار نیاز دارد که با همکار بسیج سازندگی به زودی این مهم عملیاتی می شود.
وی افزود: احدا 11 سد جدید در این منطقه و هفت سد زودبازده، لایروبی نهرها و رودخانه ها، ساخت آبندهای مختلف و انجام مطالعات هفت سند ملی از دیگر طرح های مشترک این دو نهاد است.
صفتی با اشاره به کارایی و توان بالای نیروهای بسیجی در اجرای پروژه های عمرانی تصریح کرد: بسیج سازندگی با بکارگیری نیروی انسانی و توان مهندسی خود در اجرای عمرانی نقش بسزایی دارد و در اغلب امور با کمترین هزینه کار با کیفیتی را ارائه می دهد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی اشاره کرد: بسیج سازندگی فعالیت های بزرگی در راستای فرهنگ سازی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان انجام داده است.
وی اردوهای هجرت را جایگاه مناسبی برای انجام امور فرهنگی مناسب خواند و اظهار کرد: عملیاتی شدن حدود 99 درصد تعهدات بسیج سازندگی بیانگر تعهد پذیری و توان بالای اجرایی این نهاد مردمی است.
صفتی از مسئولان این استان خواست زمینه حضور بیشتر بسیج را در اجرای طرح های عمرانی و فرهنگی فراهم کنند.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی در پایان گفت: 25 طرح عمرانی در حوزه های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی، احداث و بهسازی مدارس، آموزش فنی و حرفه ای ، بهداشت و درمان ومحرومیت زدایی توسط بسیجیان در اردوهای هجرت در این استان در دست اجرا است که تا پایان تابستان به بهره برداری می رسد.
نظر شما