پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵

نماینده مردم کرج در مجلس:

البرز یکی از محروم‌ترین استان‌ها در حوزه درمانی است

البرز یکی از محروم‌ترین استان‌ها در حوزه درمانی است

البرز - نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد در مجلس گفت: استان البرز جزو محروم‌ترین استان‌ها از نظر ساختار و تجهیزات پزشکی در کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسی عصر پنج‌شنبه در نشست با وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی که در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد، با اشاره به مشکلات استان در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: استان البرز جزو محروم‌ترین استان‌ها از نظر ساختار و تجهیزات پزشکی در کشور است.

وی با بیان اینکه نظارت خوبی در مسائل پزشکی مانند آزمایشگاه‌ها وجود ندارد، تصریح کرد: سرم‌سازی رازی در البرز یک نعمت بزرگ است، البته باید نظارتی همراه با حمایت وجود داشته باشد.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد در مجلس با تأکید بر مهم بودن نظارت در حوزه پزشکی ادامه داد: چند سال پیش واکسن تاریخ گذشته تولید شده بود که به انفصال مدیر آن منجر شد که نشان می‌دهد نظارت مهم است.

لزوم توجه به توریست‌درمانی

وی با اشاره به الکترونیکی شدن نسخه‌های پزشکی خاطرنشان کرد: این کار به درستی در البرز و کشور انجام نمی‌شود که باید خوب اجرایی شود.

عباسی به برون‌سپاری‌های نادرست در قسمت ساختارهای پزشکی البرز اشاره کرد و متذکر شد: توریست‌درمانی هم بسیار اهمیت دارد که باید این موضوع در البرز جدی گرفته شود.

کد خبر 5360681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha