نماینده مردم کرج در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق یادآور شد: نگران ایجاد فاصله بین دانش آموزان هستیم. چراکه عده ای در بهترین مدارس تحصیل می کنند اما بسیاری از دانش آموزان در مدارسی تحصیل می کنند که حداقل امکانات را داراست.
وی اضافه کرد: تمامی دانش آموزان در کنکور شرکت می کنند ولی ازسطح برابری از امکانات آموزشی،علمی و... برخوردار نیستند. دانش آموزانی که در مدارس بهرمند از امکانات و سطح علمی مطلوب درس می خوانند، توانایی بیشتری برای قبولی در کنکور دارند و باید درنظر داشت که امکان موفقیت دانش آموز مناطق محروم در این مورد چه خواهد شد؟
عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مدارس غیر انتفاعی باید در قالب تعریف شده و در چارچوب ارزشها و هنجارهای نظام فعالیت کنند و حرک آنها نباید به سمت اشرافی گری و تجمل گرایی باشد چراکه اگر جز این باشد زمینه ایجاد فاصله طبقاتی را ایجاد کرده ایم.
فاطمه آجرلو خاطر نشان کرد: مدارس غیر انتفاعی با اخذ شهریه مناسب با امکانات و هزینه ای که می کنند باید دانش آموزان را با بنیه علمی قوی تربیت کنند و نباید با پرداختن اضافه به مسائل جانبی از پرداختن به مسائل علمی جدا شوند.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش باید بر جایگاه علمی و بحث های جانبی این مدارس که بعضا از امکانات ویژه ای بهره مند هستند نظارت گسترده تر و دقیقتری را اعمال کند و در واقع باید بر این گونه مدارس نظارت ویژه داشته باشد.
نماینده دوره هفتم مجلس یادآور شد: مدارس غیر انتفاعی در یک مقطع زمانی حاد به کمک دولت و آموزش و پرورش آمدند و کمبود فضاها و امکانات آموزشی را در آن موقع تاحد زیادی برطرف ساختند و با توجه به کمبود های موجود باید با نظارت ویژه از کمک های این گونه مدارس استفاده کنیم.
وی به اصل 44 قانون اساسی و بحث خصوصی سازی در آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود:مشارکت بخش خصوصی درنظام آموزشی تعریف های خاص خود از مواردی نظیر شهریه، امکانات و آموزش را دارد که باید به آنها توجه مناسب شود و در کل نمی توان از مشارکت بخش خصوصی در آموزش غافل باشیم.
نظر شما