پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۲۲

استاندار فارس به آفریقا سفر کرد

استاندار فارس به آفریقا سفر کرد

شیراز - خبرگزاری مهر: استاندار فارس به همراه یک هیئت سیاسی - تجاری به آفریقا سفر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، این سفر در راستای مصوبه دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه استان فارس به عنوان استان معین کشورهای آفریقا در مبادلات تجاری و بازرگانی تعیین شده صورت گرفته است.

در این سفر محمد رضا رضا زاده استاندار فارس به همراه با حضور 23 نفر از مدیران بخش دولتی و خصوصی و بانکی شامل 15 نفر از بازرگانان بخش خصوصی و پنج نفر از مسئولین دولتی و سه نفر از مسئولین بانکی حضور دارند.

همچنین در ترکیب هیئت مذکور علاوه بر مقامات استانی، معاون توسعه تجارت خارجی وزارت بازرگانی و مدیرعامل بانک توسعه صادارات نیز حضور دارند.

در این سفر هیئت تجاری و سیاسی فارس با مقامات دولتی و خصوصی کشورهای اوگاندا، تانزانیا و کنیا دیدار می کنند و نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشور اوگاندا توسط استاندار فارس افتتاح خواهد شد.

این سفر با هدف بررسی زمینه های همکاری بین جمهوری اسلامی ایران (با محوریت استان فارس) و کشوهای مذکور، تعیین راهکارهای ارتقاء سطح مبادلات تجاری (واردات و صادرات) بین طرفین، تعیین نیازهای خدماتی و فنی کشورهای مذکور و افزایش صادارت خدمات فنی و مهندسی، بررسی زمینه های همکاری مناسب جهت حضور موثرتر بخش های خصوصی طرفین وبررسی راهکارهای مبادلات مستقیم بازرگانی و تجاری میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مذکور صورت گرفته و تا دوم شهریور ماه نیز ادامه دارد.

کد خبر 536545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha