۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷

رئیس اداره بهزیستی کاشان:

۱۱۵۰ معلول کاشانی در خانه نگهداری می شوند

۱۱۵۰ معلول کاشانی در خانه نگهداری می شوند

کاشان - رئیس اداره بهزیستی کاشان از نگهداری یک هزار و ۱۵۰ معلول کاشانی در خانه ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ام البنین متقی نژاد پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن روز جهانی معلولان اظهار داشت: ۱۵ مرکز توانبخشی معلولان در کاشان فعالیت می‌کنند که ۱۱ مرکز روزانه و چهار مرکز شبانه است.

وی با بیان اینکه سن طلایی توانبخشی زیر هفت سال است، ابراز داشت: دو مرکز توانبخشی به این منظور در کاشان وجود دارد که این مراکز توانسته اند نقش بسزایی در کمک و بهبود بیماران داشته باشند.

رئیس اداره بهزیستی کاشان با اشاره به همکاری برخی از معلولان با مراکز خصوصی تصریح کرد: این دسته از معلولان دارای حمایت‌های خاص هستند و به تبع از روحیه بهتری دارند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح‌های غربالگری در سطح شهرستان کاشان به خوبی توانسته است مشکلات کودکان را برطرف کند، خاطرنشان کرد: از جمله این طرح‌ها، غربالگری کودکان سه تا پنج ساله برای درمان تنبلی چشم آنهاست که این طرح اثرات مطلوبی به همراه داشت.

متقی نژاد با بیان اینکه یک هزار و ۱۵۰ معلول کاشانی در منازل نگهداری می‌شوند، گفت: ماهانه یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به عنوان کمک و همچنین حق پرستاری به این معلولان پرداخت می‌شود.

وی همچنین از پرداخت هزینه‌های دانشجویان معلول خبر داد و گفت: در کاشان پنج مرکز مثبت زندگی وجود دارد که چهار مرکز در کاشان و یک مرکز نیز در شهر برزک وجود دارد.

رئیس اداره بهزیستی کاشان با اشاره به اینکه تعداد پنج هزار و ۸۹ معلول در شهرستان کاشان شناسایی شده اند، افزود: از این تعداد چهار هزار و ۲۳۱ معلول شهری و ۸۵۸ نفر نیز ساکن روستاها هستند.

وی با اینکه متأسفانه قانون سه درصد استخدامی ویژه معلولان در کاشان رعایت نمی‌شود، تاکید کرد: برخی از شغل‌هایی هم که به معلولان داده شده در حد اپراتوری است که آن هم ارتباطی با مدارک تحصیلی آنها ندارد.

متقی نژاد از اعطای وام خوداشتغالی به معلولان خبر داد و گفت: طی ۶ ماهه نخست امسال برای ۵۲ طرح ارائه شده ۲۸ میلیارد ریال وام خود اشتغالی به معلولان پرداخت شده است.

کد خبر 5366079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha