۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۰۱

دو هزار میلیارد ریال اعتبار به دهیاری های کشور اختصاص یافت

ساری - خبرگزاری مهر: معاون امور شهری و دهیاری های کشور از اختصاص دو هزار میلیارد ریال اعتبار به دهیاری های کشور در سال جاری خبر داد.

عباس علیجانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کل اعتبارات تخصیص یافته دهیاری ها در قالب بودجه عمومی، ردیف عوارض گمرکی و حریم خارج از روستاها، حدود دو هزار میلیارد ریال بوده که از این مقدار بیش از 23 میلیارد ریال به مازندران اختصاص خواهد یافت و بقیه تا پایان سال به استان ابلاغ می شود.

وی خاطر نشان کرد: نگاه ما در روستاها وظیفه ذاتی و عام دهیاری هاست که در بخش نرم افزاری و سخت افزاری به دنبال راه های مناسبی هستیم.

علیجانی اظهار داشت: دولت در بخش نرم افزاری و سخت افزاری دارای عملکرد خوبی بوده و در این ارتباط برای اولین بار به پیشنهاد شهرداری ها و دهیاری های کشور، طرح استقرار ادارات کل روستائی را در استان به تصویب هیئت دولت رسانده که نقش بسیار موثری در راهبردی کردن روستاها ایفا می کند.

معاون امور شهری و دهیاری های کشور با اشاره به این که در گذشته نگاه به روستاها در راستای براندازی بوده است، تصریح کرد: 40 درصد بودجه عمرانی کشور در روستاها صرف می شود.

به گفته علیجانی از آغاز فعالیت دولت نهم  بیش از 500 دهیاری در کشور راه اندازی شده است و دولت با اتخاذ برنامه ریزی یکپارچه در راستای توسعه روستاها گام بر می دارد.

کد خبر 536832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha