پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۷

معاون استاندار البرز مطرح کرد؛

بررسی ۳۴۲ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید البرز

بررسی ۳۴۲ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید البرز

البرز - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز گفت: از ابتدای سال ۳۴۲ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح شده و ۳۸۸ مصوبه نیز به تصویب اعضا رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر شاهمرادی بعد از ظهر یکشنبه در چهل و نهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز اظهار کرد: از ابتدای امسال، حدود ۴ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز در حوزه تأمین اجتماعی، ۳ درصد در امور مالیاتی و ۲۱ درصد نیز در سایر موارد بوده است.

وی بیان کرد: در این مدت از مجموع ۱۲۷ مصوبه پرداخت تسهیلات رونق تولید، ۱۲۶ مورد عملیاتی شده و تسهیلات درخواستی واحدهای صنعتی استان با همکاری مناسب بانک‌های عامل پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز ادامه داد: از ابتدای امسال و در قالب تسهیلات نوسازی و بازسازی نیز ۷ مصوبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز داشته‌ایم که ۵ مصوبه به ارزش ریالی بالغ بر ۳۷۰ میلیارد ریال عملیاتی شده است.

وی تصریح کرد: در این مدت، ۳۴۲ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح شده و ۳۸۸ مصوبه نیز به تصویب اعضا رسیده است.

شاهمرادی اضافه کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰، بیش از ۷۷ درصد مصوبات کارگروه تسهیل در چارچوب ۲۹۶ مصوبه عملیاتی شده و حدود ۲۳ درصد مصوبات نیز در دست اقدام و در حال پیگیری از سوی دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان است.

وی متذکر شد: حدود ۷۱ مصوبات در خصوص مسائل بانکی اعم از درخواست سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و استمهال بوده است.

کد خبر 5368355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha