پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۰۵

سفیر ایران در قزاقستان:

حجم روابط تجاری ایران و قزاقستان 3 برابر شده است

حجم روابط تجاری ایران و قزاقستان 3 برابر شده است

سفیر ایران در قزاقستان روابط تجاری میان دو کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: حجم روابط تجاری ایران طی 3 سال گذشته 3 برابر رشد داشته است.

رامین مهمان پرست شامگاه دیشب در حاشیه بازدید وزیر امور خارجه و سفرای ایران در خارج کشور از نمایشگاه بین المللی مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: درسه سال گذشته رابطه تجاری 700 میلیون دلار بوده و در پایان سال 2006 به 2 میلیارد و 100 میلیون دلار رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان سال 2007 به 3 میلیارد دلار برسد .

وی افزود : در حال حاضر قزاقستان شریک اول تجاری ما در کل جمهوری های مستقل شوروی سابق است وتوسعه بیشتری هم می تواند داشته باشد .

مهمان پرست با اشاره به زمینه های فعالیت تجاری و اقتصادی  ایران در قزاقستان عنوان کرد: ساخت شهرکهای مسکونی ، توریستی، پروژه های راه سازی ساخت نیروگاه و بهره برداری از معادن و صدور خدمات فنی و مهندسی از فرصت هایی است که با قبول پروژه های مختلف در اختیار ایران قرار دارد و شرکت های فنی مهندسی می توانند بسیار موفق عمل کنند.

مهمان پرست در خصوص انرژی هسته ای گفت : قزاقستان جز اولین کشورهایی است که از موضع هسته ای ایران دفاع کرده و فعالیت صلح آمیز هسته ای را حق مسلم ایران می داند .

مهمان پرست در خصوص اهمیت برگزاری نمایشگاه های ایرانی در خارج ازکشور تصریح کرد : یکی از راه هایی که باعث می شود توانایی های کشور به دیگر کشورها معرفی شود برگزاری نمایشگاه های تخصصی است و نمایشگاه های داخلی اگر با حضور و دعوت صنعتگران کشورهای دیگر باشد خود جاذبه خوبی خواهد داشت.

همچنین وی شرکت در نمایشگاههای بین المللی که در کشورهای همسایه بر گزار می شود را برای معرفی محصولات موثر دانست .

کد خبر 537238

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha