غلامرضا طاهری ظهر امروز در جمع نمایندگان تشکلات مردمی خراسان جنوبی افزود: نیروهای انسانی، عظیم ترین سرمایه های هر ملت هستند و هنگامی که حکومتی بر مبنای امکانات سازندگی انسانی شکل نگیرد دچار ازهم گسیختگی می شود.
وی گفت: استقرارحکومت ولایت فقیه در کشور ایران غنیمتی است که پس از سالها با نهضت مقدس امام راحل (ره) و خون شهدای انقلاب به دست آمده است.
طاهری افزود: در ابتدای انقلابها به واسطه بالا بودن عنصر فهم و درک ناشی از مشکلات روز، حرکت انسانها حرکتی مقاوم است ودر اوایل انقلاب، ماهیت و ارزش انقلاب ما برای همگان روشن و قابل فهم بود و متاسفانه امروز در بطن انقلاب بعضا دچار فراموشی شده ایم .
وی از خصوصیات انسان های ایده پرداز و اندیشمند به عبرت گرفتن از گذشته و ترسیم برنامه ای جامع برای آینده اشاره کرد و افزود: اسلام نسخه حیات بخشی برای سازندگی دارد که هیچ ملت و دولتی از آن برخوردار نیست.
این مسئول به نقش اساسی و قابل اهمیت کانون های مساجد و تشکلهای مردمی در برهه های مختلف زمانی در راستای اهداف دولت اشاره نمود و تصریح کرد: امروز استعمار با صرف هزینه های کلان برای اشاعه فرهنگ غربی در میان جوانان این مرزو بوم برنامه ریزی نموده است.
طاهری دغدغه اصلی دولت را مسائل اجتماعی عنوان نمود و افزود: حل این مشکل توسعه اقتصادی و سیاسی را در پی دارد.
وی از جمله مسائل اجتماعی به بحث بحران هویت دینی ، بحران هویت شخصیتی و بحران هویت اجتماعی اشاره نمود و اظهار داشت: کانونهای مساجد و تشکلهای مردمی می توانند با ایثار ، خدمت به خلق ، گذشت و نشستهای مردمی، خط مشیی مناسب در راستای جلوگیری از بحرانهای مذکور برای جوانان و آحاد ملت ایجاد نمایند.
نظر شما