پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۸:۵۵

مدیرکل امور مالیاتی استان خبرداد؛

یکهزار میلیارد ریال به شهرداریهای کهگیلویه وبویراحمد پرداخت شد

یکهزار میلیارد ریال به شهرداریهای کهگیلویه وبویراحمد پرداخت شد

یاسوج - مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت یک هزار میلیارد ریال به شهرداری‌ها و دهیاری‌های این استان در سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی غفاری افزود: افزون بر ۹۹۰ میلیارد ریال از این میزان از محل مالیات بر ارزش افزوده و مابقی از محل عوارض آلایندگی بوده است.

وی بیان کرد: ۶۶۲ میلیارد و ۲۴۹ میلیون و ۶۲۲ هزار ریال از این میزان به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد به افزایش چشمگیر کمک به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اشاره و اضافه کرد: پارسال بیش از ۹۱۸ میلیارد ریال از محل مالیات بر ارزش و افزوده آلایندگی به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کهگیلویه و بویراحمد کمک شد.

غفاری به نقش مالیات در توسعه عمرانی جامعه و نیز برقراری عدالت اقتصادی اشاره کرد و گفت: مأموران مالیات برای وصول مالیات عادلانه متحمل تلاش دوچندانی هستند.

وی اضافه کرد: پرداخت این اعتبار برای کمک به رفع مشکلات شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و توسعه مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد نقش انکارناپذیری داشته است.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اطلاع رسانی صحیح و بهنگام از نحوه مصرف درآمدهای حاصل از مالیات و تشریح کارکردها و آثار پرداخت آن از سوی رسانه‌های ارتباط جمعی منجر به همکاری و مشارکت بیشتر مردم می‌شود.

کد خبر 5375024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha