به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا کرمی نژاد عصر امروز چهارشنبه در نشست با شورای شهر اهواز گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه بزرگ فاضلاب اهواز ۴۱ درصد است که در قرارداد جدید ۲۵ درصد دیگر پروژه تکمیل میشود اما این پروژه محدود به ۶۶ درصد نمیماند.
وی با اشاره به اینکه فاضلاب اهواز دغدغه همه است و رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور نیز برطرف شدن مشکل تاکید داشتند، افزود: سال گذشته مشکلات آبی کرخه وقت زیادی برد و به منظور تمرکز بر پروژه بزرگ فاضلاب اهواز به همکاران مربوطه سپرده شد.
کرمی نژاد با اشاره به اینکه مبلغ کلی قرارداد یک هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان است، خبر داد: اعتبارات امسال دو مبلغ ۸۰۰ میلیارد و ۱۳۵ میلیارد تومان است که ۵۰ میلیارد آن برای فاضلاب شهرهای اطراف اهواز و ۷۰ میلیارد برای آب شهرهای اطراف اهواز است.
وی افزود: ۸۳۵ میلیارد تومان برای پروژه آب و فاضلاب اهواز باقی میماند که تنها ۱۳۰ میلیارد تومان اسناد خزانه به دست ما رسیده اما با پیگیریهای انجام شده مقرر است که ۵۰ درصد اعتبار واریز میشود اما در حال حاضر اعتباری نیست و اعتبارات قبلی در بخش فاضلاب اهواز نیز هزینه شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان افزود: در برخی مناطق اهواز مثل شهرک دانشگاه و خیابان سقراط پروژهها به دو منظور فاضلاب و عبور بارش با لولههای ۸۰۰ انجام میشود.
وی تاکید کرد: تا کنون مجوز ۳۰۰ - ۴۰۰ میلیارد اعتبار به منظور تعطیل نشدن پروژه دریافت شده و پیمانکاران پروژهها همگی به صورت خُرد با قراردادهای ۳ میلیارد تومانی هستند؛ همچنین تاکنون رفع آبگرفتگی و مشکلات فاضلاب ۱۶۰ خیابان در اهواز به اتمام رسیده و ۷۰ خیابان به برنامه جدید اضافه شده و شهرداری مجوزهای لازم را صادر کرده است.
کرمی نژاد افزود: اقداماتی نظیر تعمیر دستگاهها و پمپاژها انجام شده اما اگر بارانی با ظرفیتی بیش از این عدد ببارد، وضعیت از کنترل ما خارج میشود و آبگرفتگی خیابان و معابر رخ خواهد داد چون ظرفیت استاندارد شبکه هدایت آبهای سطحی اهواز ۶۰۰ - ۷۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز است.
وی در خصوص طولانی شدن طرح فاضلاب اهواز گفت: مشکل فاضلاب اهواز را نمیتوان در دو ماه برطرف کرد و همچنین ۲۵۳ کیلومتر از فاضلابها ریزشی است که از قرارداد ۱۷۸ کیلومتر شبکه فاضلاب، ۱۲۹ کیلومتر آن یعنی ۶۵ درصد اجرا شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: اجرای طرحهای ساخت فاضلاب اهواز با لولههای بتنی با کیفیت بسیار پایین دلیل اصلی خوردگی لولهها با بخار فاضلاب است و گفت: طبق برنامه ریزی ها و کارهای انجام شده مشکلات لولههای ریزشی تا پایان امسال برطرف و سال بعد را به فازهای بعدی پروژه اختصاص دادیم.
نظر شما