پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۹:۱۹

مدیر کل کمیته امداد گیلان:

۴۰۰ مددجوی گیلانی در زمینه پرورش کیوی فعالیت می کنند

۴۰۰ مددجوی گیلانی در زمینه پرورش کیوی فعالیت می کنند

رشت- مدیر کل کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه ۴۰۰ مددجوی گیلانی در زمینه پرورش کیوی فعال هستند، گفت: این در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان است.

عباس اهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اشتغالزایی و توانمند سازی مددجویان یکی از وظایف و اولویت‌های کمیته امداد است، اظهار کرد: در همین راستای تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان پرداخت می‌شود.

وی در ادامه به فعالیت تعدادی از مددجویان در پرورش و تولید محصولات کشاورزی و کسب درآمد میلیاردی از فروش این محصولات، گفت: هم اکنون ۴۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد در پرورش کیوی فعال هستند.

مدیر کل کمیته امداد گیلان با اشاره به تولید هزار و ۸۰۰ تن کیوی در ۸۲ هکتار از اراضی کشاورزی توسط این مددجویان، ادامه داد: این افراد از فروش میوه کیوی بیش از ۲۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه استان گیلان در زمینه پرورش کیوی ظرفیت‌های بسیاری دارد، تصریح کرد: مناطق غربی استان گیلان با توجه به بررسی‌های انجام شده پتانسیل بیشتری در زمینه تولید و پرورش این محصول دارد که کمیته امداد نیز در این زمینه سرمایه گذاری کرده است.

اهرابی با اشاره به پرداخت تسهیلات برای پرورش کیوی به مددجویان این مناطق، اضافه کرد: توجه و حمایت‌ها سبب شده تا تعدادی از مددجویانی که در این زمینه فعالیت می‌کند خودکفا و توانمند شده‌اند.

کد خبر 5376733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha