پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی:

تصادف زنجیره ای در محور ارومیه – سلماس یک فوتی برجا گذاشت

تصادف زنجیره ای در محور ارومیه – سلماس یک فوتی برجا گذاشت

ارومیه - مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی از تصادف زنجیره ای و برخورد ۴ دستگاه سواری در محور ارومیه-سلماس که منجر به فوت یک نفر و مصدومیت ۵ نفر شد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر جعفرزاده در خصوص جزئیات این حادثه اظهار کرد: این سانحه در ۳۰ کیلومتری محور ارومیه به سلماس عصر روز گذشته در محدوده شهرک صنعتی روبروی ذوب آهن اتفاق افتاد، که با اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان و درخواست مرکز فوریت ۱۱۵ برای امدادرسانی و رها سازی به محل حادثه اعزام شدند.

وی در ادامه گفت: تیم پایگاه امداد و نجات جاده‌ای بین شهری قوشچی جمعیت هلال احمر شهرستان ارومیه با یک دستگاه آمبولانس و پایگاه تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان با یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه ست نجات بعد از حضور در محل حادثه ۸ نفر دچار حادثه شده بودند که با استفاده از تجهیزات ست هیدرولیک فرد فوتی و مصدومین گرفتار شده در داخل خودروها رها سازی کرده و فرد فوتی را به مراجع ذیصلاح حاضر در صحنه تحویل داده شد.

جعفرزاده افزود، این حادثه ۵ مصدوم در پی داشت که از این تعداد ۲ نفر از مصدومین توسط جمعیت هلال احمر و ۳ نفر از مصدومین توسط عوامل فوریت ۱۱۵ اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.

کد خبر 5377380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha