به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، مصطفی صالحی اظهار کرد: به منظور صیانت از اطلاعات تماس کاربران دانشگاه و تضمین به روز ماندن این اطلاعات، واحدهای ستادی و صف دانشگاه در صورت داشتن مجوزهای لازم، امکان ارسال ایمیل و پیامکهای سازمانی به گروههای مختلف دانشگاه شامل کارکنان، اعضای هیاتعلمی، افراد هویت موقت و دانشجویان از طریق سامانه پیامرسان دانشگاه تهران را دارند. در این راستا و به منظور ارتقا کیفی و امکانات این بستر اطلاع رسانی، سامانه جدید پیامرسان دانشگاه توسط مرکز فناوریهای دیجیتالی دانشگاه تهران راه اندازی و در سطح دانشگاه مستقر شد.
معاون سامانههای اطلاعاتی مرکز فناوریهای دیجیتالی دانشگاه تهران افزود: با توجه به تکنولوژی قدیمی سامانه قبلی پیامرسان و عدم امکان توسعه آن، مهاجرت به سامانه جدید از سال ۱۳۹۸ در دستور کار مرکز قرار گرفت. در این راستا، تحلیل، توسعه، تضمین کیفیت و استقرار سامانه جدید برنامهریزی شد و به صورت مستمر در فازها و واحدهای مختلف مانند انتشار تغییرات، احراز هویت مرکزی و راه اندازی وبسرویسهای سامانههای اطلاعاتی پیگیری و عملیاتی شد. علیرغم چالشهای منابع انسانی، مالی و مقاومت فرهنگی کاربران در مهاجرت، این سامانه در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسید. مدیریت و انتقال کاربران و شارژهای پیامکی از اهم چالشهای فنی مهاجرتی بودند.
صالحی خاطرنشان کرد: اطلاعات این سامانه به صورت مستقیم از سامانه آموزش گلستان (اطلاعات مربوط به دانشجویان)، سامانه پرسنلی (اطلاعات مربوط به کارکنان و اعضای هیئت علمی) و سامانه هویت موقت دریافت میشود و به صورت لحظهای بروز رسانی میگردد.
برخی ویژگیهای مهم این سامانه نسبت به سامانه قبلی پیامرسان عبارتند از:
ارسال هوشمند، متناظر و زمان دا
ارسال به مخاطبین خاص غیر دانشگاهی
ارسال مستندات ضمیمه ایمیل
محیط جامع ویراستاری متن ایمیل
گزارشهای جامع و متنوع از ارسالها
مدیریت شارژهای پیامک
امکان ایجاد بارگزاری فایلهای ضمیمه شده
امکان ایجاد لینک در متون ارسالی
نظر شما