به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه خدمات درمانی منطقه کرج، براساس بند 10 مصوبه هیئت وزیران، کلیه خدمات جدیدی که وارد بازار بخش سلامت می شود تا زمان تصمیم گیری قطعی در مراجع مربوط جز خدمات درمانی مکمل محسوب می شود و در حال حاضر نیز عمل جراحی گامانایف از تعهدات سازمان خدمات اجتماعی خارج است و موضوع جهت بررسی کارشناسی و تعیین تعرفه به شورای عالی بیمه خدمات درمانی گزارش شده است.
عمل جراحی گامانایف با استفاده از تشعشعاتی همچون نورمادون قرمز و پرتوهای الکترومغناطیسی است که با طول موج کوتاه تر و با انرژی بیشتر برای درمان تومورهای مغزی به کار گرفته می شود.
ساخت اولین ابزار جراحی گاما از سال 1967 شروع شده و مهمترین شاخصه استفاده از این تکنیک، حداقل برخورد تشعشع به بافت مغز را دارد و برای بیماران به صورت سرپایی انجام می شود و هیچ نوع زخم یا احتمال عفونتی را ایجاد نمی کند و اکنون این روش در درمان تومورهای خوش خیم و بدخیم مغز و AVM بیشترین کاربرد را دارد.
نظر شما