پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ مرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۳۳

بحران شرطبندی در بسکتبال حرفه ای آمریکا

بحران شرطبندی در بسکتبال حرفه ای آمریکا

داوران در بحران شرط‌بندی در رقابت‌های بسکتبال آمریکای شمالی (NBA) به احتمال زیاد بیشتر از آنچه در ابتدا تصور می‌شد، دست داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدای آلمان، " تیم دونای" داوری است که به جرم ناداوری و فاش کردن اطلاعات بازی‌ها، از سوی دادگاهی در نیویورک مجرم شناخته شده است.

بر اساس گزارش‌های منتشره، او باید نام۲۰ داور دیگر را فاش کند که درجریان شرط‌بندی‌ها دست داشته‌اند. دونای باید جز‌ئیات دخالت همکاران خود دراین جریان را برای دادگاه بیان کند.

هدف این دادرسی‌ها، بیشتر شرط‌بندی‌هایی است که درکازینوها انجام شده است. البته هنوزمشخص نیست که آیا درجریان شرط‌بندی‌ها، جنایتی هم صورت گرفته یا خیر. در صورت گسترش دامنه‌ این بحران، پای دیوید اشترن (David Stern)، مسئول برگزاری بازی‌ها نیزبه میان کشیده خواهد شد.

 دیرک نویتزکی بسکتبالیست آلمانی می‌گوید: «امیدوارم که بحران جاری دامان داورهای دیگر را نگیرد، درغیر این صورت NBA با مشکل ا‌ساسی روبرو خواهد شد».

اشترن، پرونده‌ دونای را بدترین موردی می‌داند که او به عنوان یک علاقه‌مند، وکیل یا مسئول NBA، تجربه کرده است. او در عین حال تأکید می‌کند که این جریان به صورت کاملاً مخفی رخ داده است.  

برداشت انجمن داوران NBA نیز این است که این بحران ازیک نفر آغاز شده و درحد همان یک نفر هم باقی مانده است، مگر این‌که خلاف آن ثابت شود. سخنگوی این انجمن با اشاره به اینکه تحقیقات براساس "واقعیت‌ها" ادامه خواهد یافت تأکید کرد که اعترافات دونای مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس تصمیم‌گیری خواهد شد.

 هنوزمدارکی درمورد دخالت داوران دیگر در این بحران به‌دست نیامده است. دونای روی دو بازی‌ که خود او داور آنها بوده، شرط‌بندی کرده است و با ناداوری موجبات پیروزی تیم مورد نظر خود را فراهم آورده است. جلسه‌ دادگاه در روز نهم نوامبر برگزار خواهد شد و در صورتی که حکم او تأیید شود، ۲۵ سال زندان و پرداخت ۵۰۰ هزار دلار در انتظار او خواهد بود.

کد خبر 538018

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha