به گزارش خبرنگار مهر، رمضان یوسفی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هم اکنون هزار و ۳۰۰ آموزش دهنده به صورت مستمر مشغول به خدمت در عرصه سواد آموزی به قشر بی سواد در استان هستند.
وی افزود: هر ساله ۴۰ هزار نفر ساعت دوره توانمند سازی برای آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی برگزار میشود و ارتقای علمی این افراد از اولویتهای ما به شما میرود.
یوسفی در ادامه سخنان خود به دستاوردهای ۴۲ ساله نهضت سواد آموزی در کردستان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۵۵ تنها ۳۰ درصد گروه سنی ۶ سال و بالاتر در کردستان با سواد بودند که خوشبختانه این مهم تا پایان سال ۹۹ به ۸۴.۳۸ درصد رسیده است.
وی افزود: در این مدت نیز میانگین باسوادی زنان کردستانی از ۱۴.۹۸ درصد به ۷۸.۴ رسیده و نرخ باسوادی در مناطق روستایی نیز از ۲۱ درصد به ۷۴.۹۸ درصد رسیده است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن که در سال ۱۳۹۵ انجام شده است ۲۶۵ هزار و ۱۰۳ نفر از جمعیت استان بی سواد بودند که ۸۲ هزار و ۲۵۰ نفر آنها در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال بودند.
یوسفی افزود: طی پنج سال اخیر بیش از ۴۰ هزار نفر از جامعه هدف ما در استان باسواد شده اند و این روند با تلاش شبانه روزی آموزش دهندههای ما ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر ۷۶۳ نفر از آموزش دهندگان جذب آموزش و پرورش شدند و هم اکنون هزار و ۳۰۰ نفر آموزش دهنده در استان مشغول به فعالیت هستند.
یوسفی اعلام کرد: به مناسبت هفته سواد آموزی نمایشگاه دستاوردهای سوادآموزان استان دایر خواهد شد و از آموزش دهندگان و آموزش گیرندگان برتر استان در این هفته تجلیل به عمل خواهد آمد.
نظر شما