پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۱۱

اعتراف دفتر چنی به داشتن مدارک مربوط به برنامه استراق سمع بوش

اعتراف دفتر چنی به داشتن مدارک مربوط به برنامه استراق سمع بوش

دفتر معاون رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که دهها مدرک مربوط به برنامه استراق سمع غیرقانونی دولت بوش را در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، اما دفتر دیک چنی نشان داد که در برابرتلاش دموکرات ها، برای تحویل این اسناد پافشاری و مقاومت خواهد کرد.

افشای این مسئله از سوی " شانن کافین" مشاور چنی در روی صورت گرفت که کمیته قضایی سنای آمریکا آن را به عنوان ضرب الاجلی برای دولت بوش در ارائه اسناد مربوط به برنامه جاسوسی غیرقانونی تعیین کرده بود. این برنامه به آژانس امنیت ملی آمریکا اجازه می دهد تا ارتباطات بین آمریکا و کشورهای خارجی را بدون حکم قانونی نظارت کند.

"فرد فیلدینگ" مشاورکاخ سفید از ارائه هر گونه مدرکی درباره این برنامه خودداری کرده است. وی هفته گذشته به قانونگذاران آمریکایی گفت که برای پیدا کردن کردن سوابق و بایگانیهای مربوط به این برنامه که می تواند پاسخی به احضاریه های آنها باشد، به زمان بیشتری نیاز دارد.

سناتور " پاتریک لیهی" رئیس کمیته قضایی سنا هم شب گذشته گفت که اگر این مدارک ارائه نشوند، وی به دنبال اقدامهایی علیه مقامهای دولت آمریکا خواهد بود.

اخیرا "جرج بوش" با امضای قانون استراق سمع مکالمات اتباع خارجی حاضر در آمریکا که به تصویب مجلس نمایندگان و سنا رسیده بود به دستگاه های امنیتی آمریکا این امکان را داد که مکالمات اتباع خارجی متهم به شرکت در فعالیت های تروریستی را بدون دریافت حکم قانونی از دادگاه استراق سمع کنند.

کد خبر 538279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha